Швалерисување....

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.964
Поени од реакции
50.965
Овој Стефан навистина гад над гадовите, меѓутоа јавната објава на Фросина која имаше за цел да " и помогне на жена му да се разведат " воопшто не испадна така како што таа замислувала. Дури и самата таа, во еден момент јавно ја омаловажува жена му. Цитирам: " Ете затоа никогаш нема да се мажам, барем ќе нема кој да ме вара и ќе можам да го шутнам тој некој ропак што ќе ми е партнер дури и да има само обид да ме изневери, па макар и имала 5 деца со него. ... И дај боже да имаш ќерка на која некој во иднина ќе ѝ го прави ова што ѝ го правиш ти на жена ти. Не знам само што си мислат женичкиве што рипаат од среќа коа некој ќе им извади прстен да ги бара? "

Тука се осеќа реата на тоа што вистински ја копа, а тоа е што е уседелица . Сама си се убедила дека бракот е само курвање и шврљање во надеж дека помалку ќе ја копа нереализираноста која сака да ја скрие и се прави дека не ја осеќа.

Убаво е да се живее сексот и градот додека не натежнат 37+ и мета си му само на генетскиот отпад како дотичниот Стефан.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Женава е гарант од оние кои сакаат традиционален македонски маж, кој влегуваат во брак затоа што така треба, за да бидат заштитени, да не се борат сами во животот, и се е тоа ок но зошто секогаш со вакви типови.

И као шо кажаа погоре, секогаш мора да се ликови "верници", не судам зошто автоматски сум ист како нив. Утре истиот ќе критикува луѓе кои не сакаат брак, геј луѓе, а кои се подобри личности од него. Премногу контрадикторност, ако си она што си терај го тоа, ама тоа е тоа.

Ја пак не влегувам во сериозни врски зошто сум порочен човек, зошто правам киксови и би правел вакви работи гарант зошто не сум се победил самиот себе, ликов застанал пред олтар и го направил најсветиот чин во христијанството за да го изгнаси по само 30 дена. Се надевам дека жената ќе биде свесна и ќе се откаже од него.
Извини Ден Билзериан.

M

Macedon1um

Гостин
Da beshe Stefan ubav druga ke beshe prikaznata ;)
Да беше Стефан убав сигурно немаше на оваа да и пишува :D Не шала на страна и двајцата потполно си ги заслужуваат критиките што ги добиваат од јавноста, само жално за жената на овој ама поарно што порано да “дознае“ со каков дебил си има работа отколку да поминат години и години брак.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Сета оваа ситуација е "У сну сна/сна/сна........".
Мој Мистични буразер Ошо има фино лепо кажано како цела планета е еден голем Санитариум, лудница.
Ја ке додадам дека овоа северно парче бившо Ју, бившо фиром е собата со најтешки безнадежни случаеви у кое сите си ги лечат фрустрациите на безброј начини. Не е битна таа Фросина ни тие тие ликови за која она јаде говна.
100 пати потешки пациенти се овие тука на форумо шо јадат морализирачки гована.
Него брачо и сестре. Да вас подсјестим на једну непобитну чињеницу. Нико нече остати жив после 50-60 година.
Понечете све своје фрустрације у гробље.

C

CoolIris

Гостин
Озбилно не гледам никаква добра намера и желба за да и се помогне на жена му да се реши од човеков. Го препрочитав постот неколку пати, сè со цел да ја најдам "желбата да помогне", ама освен желба за внимание и за да испадне херој во очите на женската популација, како и желбата да покаже стравопочит кај машката популација, друго ништо не гледам. И целосен контраефект имаше од постираното.

Ако имала барем малку памет во глава да размисли дека жена му е во сред бременост и дека буквално преку ноќ бракот и ставен онака на тацна пред цела Македонија .... еве не знам. Жена на жена најголем непријател.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.416
Поени од реакции
30.885
У двајсе и седмио се ми се чине. Тебе Ошо те асоцира на ролсројси само. Ајде марш сад у кревет и не заборави да попијеш пилуле.
Pa ne, osho me asocira na sex kult, zlatni saati, i esherihija koli.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Озбилно не гледам никаква добра намера и желба за да и се помогне на жена му да се реши од човеков.
Не знам дали си мажена или не, но еве да речеме да имаш маж, не мора ни трудна да бидеш, дали би сакала да знаеш дека мажот ти се обидува преку фејсбук да најде малку секс настрана од бракот со тебе?

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Не знам дали си мажена или не, но еве да речеме да имаш маж, не мора ни трудна да бидеш, дали би сакала да знаеш дека мажот ти се обидува преку фејсбук да најде малку секс настрана од бракот со тебе?
Не е поентата дали ефектот ќе е помош на сопругата.
Намерата од Фрос сигурно не е помош на сопругата, него ступидни пар илјади лајкови.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Што галама дигнавте за небитни ликови.
Да објавам јас што СЕ прават поштените дами има пола Македонија да се разведе.
Ти знаеш што прават половина од поштените дами во Македонија? Имаш информации за 100 000 до 200 000 жени во Македонија, проследени со докази?

Joshua_Tree

Samo na minuvanje...
Член од
21 март 2010
Мислења
1.414
Поени од реакции
4.783
...само таксативно набројани мисли околу темата
...социјални мрежи,интернет и се е можно
...на секое место,во секоја прилика и неприлика
...оттуѓување на човек од човека,па и од самиот себе
...изгубени на пола пат,без ниеден став и смисол за животот
...инаку,забранетите нешта се како магнет за некомплетните карактери и "млади" душички
...едноставно тажно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom