Овој Стефан навистина гад над гадовите, меѓутоа јавната објава на Фросина која имаше за цел да " и помогне на жена му да се разведат " воопшто не испадна така како што таа замислувала. Дури и самата таа, во еден момент јавно ја омаловажува жена му. Цитирам: " Ете затоа никогаш нема да се мажам, барем ќе нема кој да ме вара и ќе можам да го шутнам тој некој ропак што ќе ми е партнер дури и да има само обид да ме изневери, па макар и имала 5 деца со него. ... И дај боже да имаш ќерка на која некој во иднина ќе ѝ го прави ова што ѝ го правиш ти на жена ти. Не знам само што си мислат женичкиве што рипаат од среќа коа некој ќе им извади прстен да ги бара? "
Тука се осеќа реата на тоа што вистински ја копа, а тоа е што е уседелица . Сама си се убедила дека бракот е само курвање и шврљање во надеж дека помалку ќе ја копа нереализираноста која сака да ја скрие и се прави дека не ја осеќа.
Убаво е да се живее сексот и градот додека не натежнат 37+ и мета си му само на генетскиот отпад како дотичниот Стефан.