Дали ви е важна големината?

• Креатор на темата Креатор на темата Ace.topce
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 октомври 2020
Мислења
4
Поени од реакции
1
Dali vie zenskite bi bile zadovolni ako decko vi bi imal 14 cm penis,ili bi go ostavile poradi toa??

Dali vie zenskite bi bile zadovolni ako decko vi bi imal 14 cm penis,ili bi go ostavile poradi toa??
Не се замарај со големината, денеска ако немаш 20см као шо ти кажаа или ако нема она јаки цицки и газ значи треба да се убијат, барај си некоја шо брка пред се некој други вредности.

Големината е секогаш битна.
Ако ти е малечко некој прст додади, секоја жена сака да е исполнета, исто како што на вас ви е битно да е тесна.

Не му е лоша големината иако идеално е 15-16 см, ама колку и големината толку и техниката е битна.
Некој со 20см со него може само ореви да чука. :icon_mrgr:

Големината е секогаш битна.
Ако ти е малечко некој прст додади, секоја жена сака да е исполнета, исто како што на вас ви е битно да е тесна.
Не е само да е тесна....има и други ствари, само не сме ние цепидлачини :D
Автоматски споено мислење:

Ова со мерењево....не ми е јасно, ефективна големина или максимална големина се зема?
Да не се заебе младичов у мерење....

не е толку битна должината, у матка ли ке ја брцаш? обемот е побитен

Точно. После стимулација на клиторисот, триењето и ширењето на "ѕидовите" на вагината е второ задоволство во сексот кај жените. Барем така ми рекле де. :LOL: Е сеа тоа зависи и од дебелината на пенисот, ама и од ширината на пичето. :D

Али кога ќе земеш се во предвид, на крај најточна испаѓа поговорката со лонецот и капакот. Битно е да се најдете, за тоа се експериментира.

Точно. После стимулација на клиторисот, триењето и ширењето на "ѕидовите" на вагината е второ задоволство во сексот кај жените. Барем така ми рекле де. :LOL: Е сеа тоа зависи и од дебелината на пенисот, ама и од ширината на пичето. :D

Али кога ќе земеш се во предвид, на крај најточна испаѓа поговорката со лонецот и капакот. Битно е да се најдете, за тоа се експериментира.
Ебеш му матер ако треба големина на кур да биде пресудна во наоѓањето :LOL:

Не е само да е тесна....има и други ствари, само не сме ние цепидлачини :D
Автоматски споено мислење:

Ова со мерењево....не ми е јасно, ефективна големина или максимална големина се зема?
Да не се заебе младичов у мерење....
Големина, обем, се си треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom