Odma go ostavam ako patlakot ne mu e golem ko na severnokorejskata interkontinentalna balisticka raketaDali vie zenskite bi bile zadovolni ako decko vi bi imal 14 cm penis,ili bi go ostavile poradi toa??
Zosto bi go ostavila ako mu e tolku, nadprosecno golem?Dali vie zenskite bi bile zadovolni ako decko vi bi imal 14 cm penis,ili bi go ostavile poradi toa??
neznam, poso denes povekje od zenskite izgleda sakaat da im e 20cm i mislat oti na site treba da im se golemi i mrazat ako vidat nesto pod 20cmZosto bi go ostavila ako mu e tolku, nadprosecno golem?
Smh
Да ама прво ќе рече OMG.Ако не те бива и со 20см ќе те остави.
Не се замарај со големината, денеска ако немаш 20см као шо ти кажаа или ако нема она јаки цицки и газ значи треба да се убијат, барај си некоја шо брка пред се некој други вредности.Dali vie zenskite bi bile zadovolni ako decko vi bi imal 14 cm penis,ili bi go ostavile poradi toa??
Не е само да е тесна....има и други ствари, само не сме ние цепидлачиниГолемината е секогаш битна.
Ако ти е малечко некој прст додади, секоја жена сака да е исполнета, исто како што на вас ви е битно да е тесна.
Точно. После стимулација на клиторисот, триењето и ширењето на "ѕидовите" на вагината е второ задоволство во сексот кај жените. Барем така ми рекле де. Е сеа тоа зависи и од дебелината на пенисот, ама и од ширината на пичето.не е толку битна должината, у матка ли ке ја брцаш? обемот е побитен
Ебеш му матер ако треба големина на кур да биде пресудна во наоѓањетоТочно. После стимулација на клиторисот, триењето и ширењето на "ѕидовите" на вагината е второ задоволство во сексот кај жените. Барем така ми рекле де. Е сеа тоа зависи и од дебелината на пенисот, ама и од ширината на пичето.
Али кога ќе земеш се во предвид, на крај најточна испаѓа поговорката со лонецот и капакот. Битно е да се најдете, за тоа се експериментира.
Големина, обем, се си треба.Не е само да е тесна....има и други ствари, само не сме ние цепидлачини
Автоматски споено мислење:
Ова со мерењево....не ми е јасно, ефективна големина или максимална големина се зема?
Да не се заебе младичов у мерење....