Фан Клуб: Интер

нема смисла да се игра дербиво сега.
Тонали во изолација, Габија и Ибра позитивни .
кај нас веќе 5 мина позитивни.

Ибра е негативен. Почна со групни тренинзи вчера. Ова ќе е нормална појава до пролет. Или ќе се почитува правило доколку тимот има 13 негативни да се игра мечот или скроз да се откаже првенството. Второва опција ако се деси ќе имаат огромни финансиски загуби буквално сите во Италија.

6 se kaj nas. Bastoni, Skriniar, Galjardini, Naigolan, Radu i Jang... Plus oviie juzni e amerikanci ne se vrateni mislam od tamu.

Не ми текнува одамна вака интерашиве да се распукале со голови на репрезентативна пауза.
Лукаку 3 гола (незавршен натпревар)
Ериксен 3 гола (незавршен натпревар)
Лаутаро 1 гол
Санчез 2 гола
Видал 1 гол

Море да му ебам куќата на онај Манчини смрдениот....на сите натпревари по 90 минути го игра Барела и сега кога ќе дојди во Интер одвај ќе оди по теренот...уште корона да фати и тамам.

Море да му ебам куќата на онај Манчини смрдениот....на сите натпревари по 90 минути го игра Барела и сега кога ќе дојди во Интер одвај ќе оди по теренот...уште корона да фати и тамам.

Да ми кажеше Сенси ајде, тој е стаклен ... ама Барела? Не братски , него ич не му ја мислам ... мислам дека е најдобро кондиционо спремен во Интер и без проблем ке ти изигра 90 мин против милан.

Отиде Санчез пак укурац уште 2-3 месеца...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Бастони негативен.

Незнам колку е веродостоен момаков, ама нема да може да игра ЛШ, а утре на клупа.

Дали сме спремни за тотална доминација?
Автоматски споено мислење:

Дерби е или умрел некој?
Дерби во 6 саат, пола од луѓето ќе го пропуштат ако не проверат кога се игра. Обично 20:45 е дерби термин, се знае.

Ех наместо коларов и перишич да беа бастони и јанг ..... јбг и вака треба да ги добиеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom