Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку од фудбаливе неколку коеф. ми останаа во око и ќе ги пробам сингл на поситно:

Северна Ирска - Австрија ГГ3+ 2.95, би требало да тепаат Австријците, но мислам ќе има голови на натпреваров.

Хрватска - Шведска Т1 2+ 2.12 или пак ГГ3+ 2.5 би требало да има голови и на овој натпревар, очекувам да тепаат Хрватска, но ќе биде тесна.

Србија - Унгарија ГГ3+ 2.5 би требало да биде 2ка, но очекувам голови и на оваа.

Инаку од фудбаливе неколку коеф. ми останаа во око и ќе ги пробам сингл на поситно:

Северна Ирска - Австрија ГГ3+ 2.95, би требало да тепаат Австријците, но мислам ќе има голови на натпреваров.

Хрватска - Шведска Т1 2+ 2.12 или пак ГГ3+ 2.5 би требало да има голови и на овој натпревар, очекувам да тепаат Хрватска, но ќе биде тесна.

Србија - Унгарија ГГ3+ 2.5 би требало да биде 2ка, но очекувам голови и на оваа.

Јас денес одам со ова:
1. Русија - Турција 1 2.10 ( Русија игра одлично во групата и очекувам да продолжат со победи).

2. Хрватска - Шведска гг3+ 2.50 ( Се согласувам за ова, очекувам отворен натпревар со офанзивна игра).

3. Надал - Џоковиќ 1 1.75 ( едно се желбите да успее Џоковиќ да победи денес, но реалноста е според мене таква да сепак денес Надал ќе ја има јубилејна 100-та победа на терените на Ролан Гарос.)

4. Мајами - Лејкерс 2 , 1.50 - Ќе ја завршат работата вечер Лејкерси, преголем е товарот врз Батлер, само малку поголем придонес од Ентони Дејвис или некој трет од Лејкерси и готова е работата.)

Се мислам за Србија - Унгарија х2 , 1.85 ( Србите се опиени од успехот во Осло, и сега ќе бидат повеќе опуштени)

А што успех направија Србите? Не ве сфаќам искрено, нема основ за х2 да ја играте оваа утакмица, поквалитетни се Србите.

А што успех направија Србите? Не ве сфаќам искрено, нема основ за х2 да ја играте оваа утакмица, поквалитетни се Србите.

За повеќето е успех што ја елиминираа Норвешка, мнозинството во јавноста во Србија беше скептично околу натпреварот во Норвешка.

Поквалитетни се од Унгарија, тоа е точно, но можно е вечер да прават и некои измени во составот, да не играат со полн гас.
И да испаднат од лигата, следното натпреварување е побитно бидејќи ќе носи пласман на наредно првенство.
Сега не е толку важно ова издание на лига на нации.

За повеќето е успех што ја елиминираа Норвешка, мнозинството во јавноста во Србија беше скептично околу натпреварот во Норвешка.

Поквалитетни се од Унгарија, тоа е точно, но можно е вечер да прават и некои измени во составот, да не играат со полн гас.
И да испаднат од лигата, следното натпреварување е побитно бидејќи ќе носи пласман на наредно првенство.
Сега не е толку важно ова издание на лига на нации.
Па во А двизија да влезат? Ај нема везе секако нема да играм да не замарам за утакмицава. Јасно е дека мечот со Шкотска ќе им е клучен зашо одлучува за ЕП.

НФЛ полека ми станува омилен спорт за кладење, мислам дека имаше некоја статистика дека на фаворити е најреален спорт од сите, ајде зналци денес кој ви се најсигурните?
Канзас,Аризона,Питсбург,Далас,Сиетл?

Не гледам како Ноле-Рафа би завршил во 3 сета, овер 3.5 поклон исто и на Лејкерс вечер е одлична квотата.
Балтимор, Ремс, Далас, Аризона би рекол дека са најсигурни. Исто и Канзас ама не е лоша екипа Лас Вегас.

За вечер има онака сигурни 90% ... Квотите се од Спортлајф..

Кралот 9,5 + скока - 1,70

Во двомечов само 1 не ја поминал оваа граница, a кога не ја помина имаше 9, а земајќи предвид дека оваа може и да е последна текма денес, сметам дека ќе се обиде да направи трпл - дабл за да земе МВП .. Немам сомнение дека денес прави дабл - дабл со скокови..

Батлер 8,5+ асистенции - 1,70

Само 1 не ја премина границава и тоа на првата текма.. До сега 2 трипл-дабла има, и 2 дабл - дабл со асистенции.. Не гледам како нема да ја помине границава..

Робинсон 13,5 + поени - 1,80

Се мислев за дечково дали да одиграм 3,5+ тројки (2,00) или поени.. Посигурно некако ми е на поени бидејќи шутира и слободни..

вкупно 5,20..

Франција гг
Англија гг
Македонија гг
Хрватска гг
Квота околу 15,вреди да се проба.

Не е ова валуе бет да има бар 1 тајбрејк Ноле-Рафа ? патем ставам нешто ситно да има 5 сета.. нека биде весело..
TB Si/No
Tie Break Si
1,72
Tie Break No
1,77

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom