Ролан Гарос 2020(27.09-11.10.2020)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има ли некој асален стрим за утре? Да нема 200 реклами и спам и добра резолуција или нема шанса? :/

И тоа е дискутабилно. Јас не гледам Н во презимето, знам дека Полјаците не се по Вуку, ама ич не ми се верува дека изговараат Н кога ја нема буквата. Можеби Швијотек, или така некако. Хаос се тие полските и чешките преимиња. Јас кога слушнав дека Сафарова се изговара Шафажова мислев дека мајтап прават.
Ставро Збигњев Боњек :D
Не знам, мене Свиатек ми е океј. Ова Швјонтек го начекав на спорт клуб сајтот. Ко Пиатек што е Пјонтек ваљда...

Јеби га полска работа, не за џабе сакале да ги истребат hhhhhhh

Има ли некој асален стрим за утре? Да нема 200 реклами и спам и добра резолуција или нема шанса? :/
Овде имаш одлични, за реклами и поп апс незнам ама 2020 сме имаш милион адони ад блокер,поп ап блокер и слично.

Eurosport BG
Ова ќе брка работа. Не е нешто квалитетот, али можеш да стопираш, 12 саати назад можеш да ја премотуваш програмата. :)

Овде имаш одлични, за реклами и поп апс незнам ама 2020 сме имаш милион адони ад блокер,поп ап блокер и слично.

На ТВ гледам нема адблок

И тоа е дискутабилно. Јас не гледам Н во презимето, знам дека Полјаците не се по Вуку, ама ич не ми се верува дека изговараат Н кога ја нема буквата. Можеби Швијотек, или така некако. Хаос се тие полските и чешките преимиња. Јас кога слушнав дека Сафарова се изговара Шафажова мислев дека мајтап прават.

Она што го одигра Свитолина во четвртфиналето со Подороска е посебно.
Не е само што изгуби Свитолина од непозната тенисерка и пропушти шанса за гренслем, туку и начинот на игра со кој Свитолина изгуби. Подороска ја растури Свитолина, правеше што сакаше, а Свитолина тенко и слабо удираше како да е девојче од 10 години.

Џоковиќ 2016 освои прв и единствен трофеј на Ролан Гарос, истата година Трамп победи на изборите во САД.
Ако и денес Џоковиќ го освои Ролан Гарос, тогаш се знае победникот на изборите во САД. :)

Eurosport BG
Ова ќе брка работа. Не е нешто квалитетот, али можеш да стопираш, 12 саати назад можеш да ја премотуваш програмата. :)
Го нема финалето на програмата за денес.. ниту на еур1 ниту на еур2 .. зар е можно.. а стримовите се перфектни..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom