Coca Cola
Пашламарка
- Член од
- 4 јануари 2009
- Мислења
- 1.004
- Поени од реакции
- 1.688
a tie shto moraat da odat na rabota a se kriticna grupa na lugje? shto i tie se borat za egzistencija, a tvojata posrana sebichnost gi doveduva sekoj den na rabota da odat so rizik?Ajde uste eden pat da se povtoreme. Na koj mu smeta virusov odnosno mu e rizik, neka si sede doma dodeka ne iscezne, a onie drugite neka si ziveat.

Следен чекор е целосен карантин, најави Филипче
Доколку мерките се почитуваат ќе го избегнеме карантинот, но мора сите да се придржуваме до нив, рече денеска министерот за здравство Венко Филипче. Сепак тој не ја исклучува можноста за целосен или делумен карантин по општините или градовите доколку мерките не се почитуваат.- Искрено верувам де
fokus.mk
Следен чекор е целосен карантин, најави Филипче
Доколку мерките се почитуваат ќе го избегнеме карантинот, но мора сите да се придржуваме до нив, рече денеска министерот за здравство Венко Филипче. Сепак тој не ја исклучува можноста за целосен или делумен карантин по општините или градовите доколку мерките не се почитуваат.
CAR!! Shto pobrzo celosen karantin.
Автоматски споено мислење:
И после 6-7 месеци пандемија, никако да ги видиме преполните болници, полските кревети по улиците, катаљонот мртви и четирите јавачи на апокалипсата.
Инаку, навистина треба 2 грама мозок за да препознаеш дека некој те дупи во истите тие два грама.
ne znam kako bi sakal toa da go vidis? sakas da se zarazis, da te kutne pa da vidis ili kako? Reportazha li sakas? Ke dobies naskoro, koga ke se ohrabri nekoj da vleze, ko shto vleze toa shponcheto novinarce pred nekoj mesec.
vo veles eve ti kazuvam deka mesto vo zarazno nema. istoto e i vo prilep.