Македонска фудбалска репрезентација

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.298
Поени од реакции
5.397
Ова што поедини играчи не постојат и немаме никаква ама баш НИКАКВА игра е до еден од најлошите селектори што некад ја воделе оваа репрезентација!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Кога сме кај теориите на заговор мене повеке ми делуе дека Столе се шитнал него ли што албанците во репрезентација.

Од него ми е повеке страв да се изглупира уште едно 2-3 пати него ли кој било играч од косово.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.106
Поени од реакции
4.099
Судија се по список ти ебам, а косовариве се страшно неписмени, ако овие не ги добиеме, нека се убијат

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Судијата не осакати на крај со тоа што не пушти предност, и тоа му беше втора таква ситуација.

Од Адеми не го видов жолтиот картон, другите беа оправдани

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.155
Поени од реакции
83.904
Каква статистика што влева стравопочит извади Хрватов:
- Македонија има 8 последователни без пораз со репрезентации послаби од 80-то на Фифа.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Ова што поедини играчи не постојат и немаме никаква ама баш НИКАКВА игра е до еден од најлошите селектор што некад ја воделе оваа репрезентација!
Da, treba ti da ja vodis, ocigledno e deka Mrme vrska nema

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ова Косово и она здраво Косово од лигата на нации се тотално различни репрезентации

Стварно е срамота ако се посереме во второ

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Полесно им е на Косовариве некој од нашиве да купат отколку од Албанциве проблем е шо без жар играат за разлика н од други утакмици мислиш на Косово се родени. Иначе незнам дали сум напишал Али овој Нестороски која превара е од играч е ко го глеам очи ми потеквет.

A

Ali Pasha

Гостин
Двете репрезентации се катастрофа, ама Косово предњачи тука. Ниту еден шут не направија. Македонија направи барем две три опасни акции.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
o glupav, poloshkite igraci ti se najdobri vo timov. Barem malku respekt da imash za Bejtullai, Musliu, Ademi koi igrat bez greshka.
Ооо глупав, сарказам беше, зошто зборат као демек ќе ја продадат твоите.
Ама па сарказам за тебе виша школа.

Kajgana Shop

На врв Bottom