Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ова што поедини играчи не постојат и немаме никаква ама баш НИКАКВА игра е до еден од најлошите селектори што некад ја воделе оваа репрезентација!

Кога сме кај теориите на заговор мене повеке ми делуе дека Столе се шитнал него ли што албанците во репрезентација.

Од него ми е повеке страв да се изглупира уште едно 2-3 пати него ли кој било играч од косово.

Судија се по список ти ебам, а косовариве се страшно неписмени, ако овие не ги добиеме, нека се убијат

Судијата не осакати на крај со тоа што не пушти предност, и тоа му беше втора таква ситуација.

Од Адеми не го видов жолтиот картон, другите беа оправдани

Каква статистика што влева стравопочит извади Хрватов:
- Македонија има 8 последователни без пораз со репрезентации послаби од 80-то на Фифа.

Ова што поедини играчи не постојат и немаме никаква ама баш НИКАКВА игра е до еден од најлошите селектор што некад ја воделе оваа репрезентација!
Da, treba ti da ja vodis, ocigledno e deka Mrme vrska nema

Ова Косово и она здраво Косово од лигата на нации се тотално различни репрезентации

Стварно е срамота ако се посереме во второ

Полесно им е на Косовариве некој од нашиве да купат отколку од Албанциве проблем е шо без жар играат за разлика н од други утакмици мислиш на Косово се родени. Иначе незнам дали сум напишал Али овој Нестороски која превара е од играч е ко го глеам очи ми потеквет.

o glupav, poloshkite igraci ti se najdobri vo timov. Barem malku respekt da imash za Bejtullai, Musliu, Ademi koi igrat bez greshka.
Ооо глупав, сарказам беше, зошто зборат као демек ќе ја продадат твоите.
Ама па сарказам за тебе виша школа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom