Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно промена од дополнителна од Август 2019 до пред неколку дена. Сега статусот е пак вратен на финален експертен преглед од Советот. Знае некој колку се чека сега до промена на следен статус и кој треба да биде следниот статус?
Интервју Април 2018 год, со произход од здружение.
Od 1 do 3 meseci

Do kaj dojde so finalna ke ima Li promeni ovoj mesec 3.4.2019 sum intervju se nema vekje trpenie?

Da ne bese na dopolnitelna?
Автоматски споено мислење:

Znaci sepak ima promeni vo statusite toa znaci deka ke ima i ukazii neka rabotat bitnooo ministerstvoto raboti samo napred
Da

Конечно промена од дополнителна од Август 2019 до пред неколку дена. Сега статусот е пак вратен на финален експертен преглед од Советот. Знае некој колку се чека сега до промена на следен статус и кој треба да биде следниот статус?
Интервју Април 2018 год, со произход од здружение.
Mesec dana

Со добар посредник у 2 дена се завршуе. Јас некни бев. Тест ќе си направиш во Авицена 3000 ден е преведен, јас такс направив. Во 11 ч, по подигнав указот, веднаш поднесивме за ЕГН, наредниот ден ми го издадоа ЕГН-то до 12 ч, од таму во полиција негде кај 14ч се сликав и сега чекам пасошот утре или задутре да ми го донесе посредникот до дома.
Super a Kade go podignaa drzavjanstvoto I kolku vreme cekase da go zemas ako ne e problem da mi odgovoris I jas sum vo ista procedura bi to bila mn.blagodarna ubav den

Super a Kade go podignaa drzavjanstvoto I kolku vreme cekase da go zemas ako ne e problem da mi odgovoris I jas sum vo ista procedura bi to bila mn.blagodarna ubav den
Државјанството во министерството за правосудие, одиш во терминот кој ти е закажан имаш 15 толеранција. 2 слики пасошки формат, потврдата со час кога имач закажано на емајл испечатена и си го подигаш одма.

Последно уредено:
.

Attachments

• Screenshot_2020-10-08-09-26-56-958_com.facebook.katana.png
    Screenshot_2020-10-08-09-26-56-958_com.facebook.katana.png
    476,1 KB · Прегледи: 55
Da ne bese na dopolnitelna?

Znaci sepak ima promeni vo statusite toa znaci deka ke ima i ukazii neka rabotat bitnooo ministerstvoto raboti samo napred
Pa mora da dojdat i ukazi finalna 2 pati se promeni,a ukaz ni 1 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom