Македонска фудбалска репрезентација

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027
Епа етнички Албанци има и во Косово и во Македонија, што има врска што има на аватар ако почнеме да разглабаме така...
Де не ме зафркавај, типот е Балист, они уште лани најавуваа заедничко навивање на оваа утакмица со навивачките групи од Косово. Многу Албанци од Куманово и Тетово дури навиваат и само за Косово не за Албанија, а не пак за Македонија да се.
Автоматски споено мислење:

Елмас оздравел од коронаo_O
Ама не е пријавен така ли?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Де не ме зафркавај, типот е Балист, они уште лани најавуваа заедничко навивање на оваа утакмица со навивачките групи од Косово. Многу Албанци од Куманово и Тетово дури навиваат и само за Косово не за Албанија, а не пак за Македонија да се.

Епа кога знаете за кого ќе навива, што го прашувате ондак? :) без врска правци фаќа темава. Дај нешто споделете новости, изјави, историска шанса имаме за на ЕП...

Член од
1 април 2018
Мислења
2.106
Поени од реакции
4.099

Не е, не може да игра

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027
Епа кога знаете за кого ќе навива, што го прашувате ондак? :) без врска правци фаќа темава. Дај нешто споделете новости, изјави, историска шанса имаме за на ЕП...
Јас не го прашувам, јас тргнувам од самиот себе за кого би навивал кога би бил во нивна ситуација.
Новоститете и изјавите се тие, кога преседателот на федерацијата навива за противничкиот табор се е кажано тука.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.133
Поени од реакции
8.086
Уште од самата ждрепка т.е пласман беше овде жалам што се паднавме со овие да играме баш заради муабетите шо се неизбежни, секогаш ќе има некаква дамка.
Пред короната бев сигурен дека ние на терен не можиме да ги победиме, ми се подобри мислата ко се дефинира дека ќе се игра без публика, меѓутоа уште се сомневам, овде не е фудбал во прашање, јас секогаш сум ги бодрел и ќе ги бодрам сите репрезентативци без разлика дали биле албанци или македонци, има доста утакмици кај што дале се од себе луѓето.
Пак ќе речам, имам сомнежи, ако сте толку светски лица и сте го надминале балканското повелете играчи демантирајте ме.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.422
Поени од реакции
16.700
Хасани како има да даде максимум, има ноге да искрши од толку пожртвуваност.

B

Beck's

Гостин
Монти пајтон у пичку матер, на аватар го ставил албанскиот грб, ама ќе навивал за Македонија :pos: :pos: :pos:
Albanskiot grb so utresniot natprevar vrska nema. Albanskiot grb go nosat i Alioski, i buba i Visar i Enis.

Ama nejse mene ne me cudi nacinot i iq na nekolkute mozoci ovdeka, vprocem da razmisluvavte razlicno mnogu nesta sega ke bea razlicni

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.656
Поени од реакции
4.296

Во последната реченица си кажува искрено какви се чувствата кај сите нив. Според мене е подобро што се игра без публика затоа што така сум сигурен дека ќе надвладееше срцето, вака може и да победи разумот меѓу нив.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Dosta e vekje so tie propagangi. Videte ja Svajcarija. Kolku ima vistinski Svicarci, a?
Koj i da go nose mak dresot, go podrzuvam. Utre samo pobeda i nisto drugo.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас не го прашувам, јас тргнувам од самиот себе за кого би навивал кога би бил во нивна ситуација.
Пак доаѓаме до тоа, што го прашуваш и зошто го осудуваш? :)

Ако (хипотетички) играме со Бугарија во истава ситуација и во нивен тим има Македонец, нема да сакаш да потфрли или уште полошо, би го судел ако потфрли? :)

Убаво вика Фрос, не си префрлајте меѓу себе за после да стигаат пријави и цела тема (цел разговор) да се брише за џабе.

madrock

Bogey
Член од
23 април 2014
Мислења
733
Поени од реакции
2.354
Не е важно дали утре ќе победиме, колку што е важно да не изгубиме.

untitled.png

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027
Albanskiot grb so utresniot natprevar vrska nema. Albanskiot grb go nosat i Alioski, i buba i Visar i Enis.

Ama nejse mene ne me cudi nacinot i iq na nekolkute mozoci ovdeka, vprocem da razmisluvavte razlicno mnogu nesta sega ke bea razlicni

Sent from my iPhone using Tapatalk
Кога ќе почнат да ја пеат химната се ќе биде поразлично, вие само 5% да покажвте емпатија кон Македонија сега ќе немаше никакви поделби.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Едноставно е, ако брани Шишковски имаме шанси за победа, ако брани Столе, му ебавме мајката. А ќе брани. А подобро е и Божиновски со 30 години да дебитира во репрезентаија него овој ама ок...

Kajgana Shop

На врв Bottom