D
Deleted member 12196
Гостин
Денес нови 225 заразени... Минатата недела постигна рекорд, оваа ќе го надмине.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па само нивните СДС-овски клубови работат ТУРБО без престан. Само тие организираат журки со селски звезди и слично. Аватар не застана....еве ги Струмица, секој ден со двоцифрена бројка веќе извесен период.![]()
Бoгoeв пoзитивeн нa кopoнa?: Бил на cпopната жypкa во Аватap
Информациите на Инфомакс говорат дека градоначалникот на општина Карпош, младиот Стефан Богоев е позитивен на опасниот коронавирус. Тој и целата барака број 1 заминуваат во 14 дневна изолација. Во изолација се и советниците во општина Карпош од редовите на СДСМ, Филип Даскалов и Владо Станивуковиќ.infomax.mk
Епа да, народот е крив.
Или коа политичар некој ќе го фати и ќе рече, сериозен е вирусот сватете ги сериозно меркивеМене ми е најсмешно што кој и да е позитивен и се реши да сподели на фб (тука влегуваат и спортските клубови кои објавуваат во име на играчите), сите СТРОГО СЕ ПРИДРЖУВАЛЕ до мерките. Абе какво придржување...
Или коа политичар некој ќе го фати и ќе рече, сериозен е вирусот сватете ги сериозно меркивеТој сам не се придржувал ама битно соли памет, ова ко наркоман у населба коа ќе фати да ти објаснува како дрогата е штетна.
беше пред недела дена, гејчето го обвини дпмне ( МИЦКО) дека не ги почититува мерките ( теретана, кафана...)![]()
Бoгoeв пoзитивeн нa кopoнa?: Бил на cпopната жypкa во Аватap
Информациите на Инфомакс говорат дека градоначалникот на општина Карпош, младиот Стефан Богоев е позитивен на опасниот коронавирус. Тој и целата барака број 1 заминуваат во 14 дневна изолација. Во изолација се и советниците во општина Карпош од редовите на СДСМ, Филип Даскалов и Владо Станивуковиќ.infomax.mk
Епа да, народот е крив.
Шо бидна , направи тест?Ин д мејн тајм,ја пак имам симптоми на Корона.....
38,2тт,болно грло,болка у гради,отежнато дишење...
Да,вчера еден негативен,денес уште еден ќе правам)))))Шо бидна , направи тест?
Аман бе, те уби на психа работава.Да,вчера еден негативен,денес уште еден ќе правам)))))