Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Слабо гледам пРАЈмиер лига ама штом игра во нејзе(најјаката лига... каде 7 -ца и чичко стоилко царуваат) за ПСЖ нема зима.....Штета што Чупо ќе замине...секогаш срцето ќе ни бие чупо мотинг-ски (порнхабери да го чувате )...:place::place::place::place:

Последно уредено:
Дармиан и официјално во Интер.
Ако по утроо денот се познава...

Дармиан и официјално во Интер.
Ако по утроо денот се познава...

Да ви пуштиме уште некој MUFC Reject, гледам натака сте тргнале со трансфериве :icon_lol: Слушам штопер ви требало, Рохо, Џонс и Лингард 3 за 100 денари ви нудиме :D

Конте пазарува играчи како тој да удрил во бетонскиот столб на скијање и сега се буди од кома. А не Шумахер.

Каков хумор ти е овој бе, абе дај напиј се некои апчиња и смири се.
Пу, мизерија!

Напред ги имате тие набројаните, и пак нема ниту еден класичен центарфор освен Мората, кој е смешка, буквално не постои. На средина ги имате пак тие набројаните и пак нема ниту еден креативен квалитетен играч. Ремзи знае да игра фудбал, ама светлосни години е далеку од најдобрата форма во животот.

Одбраната е топ, збор да нема, кога игра Сандро. Кога не игра, дупка имате на лев бек.
Оф-ОФ вие колку кавалитетни имате во средина и во напад се виде вчера со тотенхем, јас да сум како тебе 1 месец нема да коментирам за фудбал воопшто само ајде.. секако лечиш комлекси тука замараш од вчера тие знам.

Аман бе Арсенал, како не успеа ниту еден од Аоуар и Парти да земе? Едно време се ложеа дека и двајцата ќе ги договорат хахха.

4hdguw.jpg

Каков хумор ти е овој бе, абе дај напиј се некои апчиња и смири се.
Пу, мизерија!

Каков хумор?
Конте делува како човек кој бил замрзнат 10 години и сега се буди и почнува да делува.
Му ја разбирам намерата, не е лоша како за инстант успех, или обид за такво нешто, само потоа ќе остане ѓубре тешко за чистење.

Дармијан, Коларов, Јанг, ете го Мозес се зборува за денес, Видал.

Оф-ОФ вие колку кавалитетни имате во средина и во напад се виде вчера со тотенхем, јас да сум како тебе 1 месец нема да коментирам за фудбал воопшто само ајде.. секако лечиш комлекси тука замараш од вчера тие знам.

Чекај сега, ако навивав за Ливерпул или Баерн она што го пишав за Јувентус ќе беше повеќе или помалку вистина?

Чекај сега, ако навивав за Ливерпул или Баерн она што го пишав за Јувентус ќе беше повеќе или помалку вистина?
Знаеш дека е добра идеја да го оставиме само Стелт да ги потекува овие со контра аргументов? Ќе зажалат за брзо :icon_lol:

Дембеле останува во Барса

Волкот на позајмица во Сотон

Исто како ново засилување за Јунајтед

Знаеш дека е добра идеја да го оставиме само Стелт да ги потекува овие со контра аргументов? Ќе зажалат за брзо :icon_lol:

Не се интересни, имам Пепе-фетиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom