Ќе го видите Артур за брзо.Артур и Бентанкyр не се креативни играчи?
Да ви пуштиме уште некој MUFC Reject, гледам натака сте тргнале со трансфериве Слушам штопер ви требало, Рохо, Џонс и Лингард 3 за 100 денари ви нудимеДармиан и официјално во Интер.
Ако по утроо денот се познава...
Каков хумор ти е овој бе, абе дај напиј се некои апчиња и смири се.Конте пазарува играчи како тој да удрил во бетонскиот столб на скијање и сега се буди од кома. А не Шумахер.
Оф-ОФ вие колку кавалитетни имате во средина и во напад се виде вчера со тотенхем, јас да сум како тебе 1 месец нема да коментирам за фудбал воопшто само ајде.. секако лечиш комлекси тука замараш од вчера тие знам.Напред ги имате тие набројаните, и пак нема ниту еден класичен центарфор освен Мората, кој е смешка, буквално не постои. На средина ги имате пак тие набројаните и пак нема ниту еден креативен квалитетен играч. Ремзи знае да игра фудбал, ама светлосни години е далеку од најдобрата форма во животот.
Одбраната е топ, збор да нема, кога игра Сандро. Кога не игра, дупка имате на лев бек.
Аман бе Арсенал, како не успеа ниту еден од Аоуар и Парти да земе? Едно време се ложеа дека и двајцата ќе ги договорат хахха.
Каков хумор?Каков хумор ти е овој бе, абе дај напиј се некои апчиња и смири се.
Пу, мизерија!
Чекај сега, ако навивав за Ливерпул или Баерн она што го пишав за Јувентус ќе беше повеќе или помалку вистина?Оф-ОФ вие колку кавалитетни имате во средина и во напад се виде вчера со тотенхем, јас да сум како тебе 1 месец нема да коментирам за фудбал воопшто само ајде.. секако лечиш комлекси тука замараш од вчера тие знам.
Знаеш дека е добра идеја да го оставиме само Стелт да ги потекува овие со контра аргументов? Ќе зажалат за брзоЧекај сега, ако навивав за Ливерпул или Баерн она што го пишав за Јувентус ќе беше повеќе или помалку вистина?
Не се интересни, имам Пепе-фетиш.Знаеш дека е добра идеја да го оставиме само Стелт да ги потекува овие со контра аргументов? Ќе зажалат за брзо