Кладилница (Генерална дискусија)

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Barca e, ne Aston Vila. :pos:

To e to, valda vaucer ke daet. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако сака некој за вечер онлајн да ризикува мислам дека вреди нфл да се уплати на Филаделфија четири квота против Сан Франциско

Сан Франциско имаат ептен повредени играчи, а Филаделфија не се дно екипа што не може да се носи против повреден Сан Франциско

Ама ова не е нешто као "hehe krazba, laganica", Сан Франциско се фаворити, се очекува да победат..ама има "value" типот, секако 4 квота е, вреди да се брка "изненадување", ако некој има пари за фрлање

За посигурно...

Хендикеп двојка би требало -7.5 е границата

Иначе све ова во Моцарт гледам, криво ми е што не видов порано ќе лупнев сингл во Спорт Лајф со додаден хендикеп колку и да било, не верувам дека ова ќе биде уверлива победа

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ако сака некој за вечер онлајн да ризикува мислам дека вреди нфл да се уплати на Филаделфија четири квота против Сан Франциско

Сан Франциско имаат ептен повредени играчи, а Филаделфија не се дно екипа што не може да се носи против повреден Сан Франциско

Ама ова не е нешто као "hehe krazba, laganica", Сан Франциско се фаворити, се очекува да победат..ама има "value" типот, секако 4 квота е, вреди да се брка "изненадување", ако некој има пари за фрлање

За посигурно...

Иначе све ова во Моцарт гледам, криво ми е што не видов порано ќе лупнев сингл во Спорт Лајф со додаден хендикеп колку и да било, не верувам дека ова ќе биде уверлива победа
a sto mislis za 46,5 + ? nekako malku e granicava...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Па срање играат офанзивно и двете екипи + ептен повредени, затоа е таква границата
Не чепкам ја ептен граници освен ептен ако не ми изгледа дека згрешиле, а тука не згрешиле, тамам си е.

Ти изгледа мала дека денеска ептен поени паѓаа, ама од тоа што играа двеве екипи мислам може дури и минус да оди.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.831
Поени од реакции
4.429
Никако, боље е минус драгонски ем шо ти пиша, и двете екипи са слаби офанзивно, ем 49ерс немат ги првите КБ и РБ а Филаделфија са мизерија, од ФГ им са највише поените. Одбраната на 49ерс е одлична јесте дека и тамо имат некои повредени а и на Филаделфија е солидна.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Леле каков зицеррррр сега приметив во спортлајф !!!

Мајами - ЛА Л. Н2 полувреме -4,5 1,75

Да води Лакерс на полувреме со 5 или повеќе.. Па до сега на двете текми водеа со 14 и 17 разлика на полувреме, и на крај се опуштаа и затоа Мајами ги стигаа..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

За посигурно...

FT: 20-25

Тоа е тоа, четири квота (y)

Башка и минус испадна, го спасив сладоледџијата :D

1601866768287.png

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Dzabe, me butna lakers... Si go igrav Lebron skokovi i da tepa lakers i posle zabelezav i zicer asistencii na butler (6,5 granica) ama ete 1,30 me padna.. a so ubavo na 500ce ke imav 2 bona kjar.. ama Butler tripl dabl so 40 poena :S

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Се кладам дека не можете да погодите кој е моментално прв фаворит да го освои Ролан Гарос во женска конкуренција без да погледате. Јас мислев Квитова, ама баш се изненадив. Еве не ви кажувам, прво пробајте да погодите после погледајте.

Член од
3 септември 2020
Мислења
372
Поени од реакции
1.492
Се кладам дека не можете да погодите кој е моментално прв фаворит да го освои Ролан Гарос во женска конкуренција без да погледате. Јас мислев Квитова, ама баш се изненадив. Еве не ви кажувам, прво пробајте да погодите после погледајте.
Кенин

Kajgana Shop

На врв Bottom