Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Немав играно цела недела тикет, ај реков денес еден викендашки, колку да се прати нешто.

Ја пишам Сарпсборг - Стабек ГГ, си мана 1:0 на почеток, по две минути мава 1:1, ајде реков, лапај си добивка. Ми ја вратија 1:0 и еве ја сега 25-та минута е 4:0, мамицата скандинавска.
Остана 4:0 заврши, еј. Абе, сојот да ви се сотри, се да ви ебам.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.416
Поени од реакции
38.960
Има ли некој шо игра на бет365 во Германија, и кога повлекува пари на сметка да му стига од државата да плаќа данок? @ilz ти беше во Германија или грешка сум?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.352
Поени од реакции
7.112
Јбг ама морав на колинс да пробам, ако ја држи под тензија вака ќе пукни Гуза

Член од
3 септември 2020
Мислења
372
Поени од реакции
1.492
Има ли некој шо игра на бет365 во Германија, и кога повлекува пари на сметка да му стига од државата да плаќа данок? @ilz ти беше во Германија или грешка сум?
Јас повлекувам на сметка,до сега нема ништо...
Веќе 3 години повлекувам на конто од Комерцбанк..

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Bet365 ti odbiva 5% danok i toa e se, na drzavata ne treba nisto dopolnitelno da se plati.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Се поише и поише знаењето у дисциплинава не ти врши голема улога,кога ке ми текне какви пари се правеа од следење на спортовите по цел ден.Студирање на понудата,гледање на мечеви.Неможеш да не направиш добитен тикет.
И само го гледаш ова,и се ти е јасно.
И зашто понекогаш влагаш у длабока црна серија,и ни господ не те вади од истата.
А еве го наместениот меч,

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.567
Поени од реакции
1.014
Се поише и поише знаењето у дисциплинава не ти врши голема улога,кога ке ми текне какви пари се правеа од следење на спортовите по цел ден.Студирање на понудата,гледање на мечеви.Неможеш да не направиш добитен тикет.
И само го гледаш ова,и се ти е јасно.
И зашто понекогаш влагаш у длабока црна серија,и ни господ не те вади од истата.
А еве го наместениот меч,
Овој лик има објавено цел артикл за наместени мечеви кои се одиграа ова лето, на италијански е ама доволно е само да се погледнат видеата

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.416
Поени од реакции
38.960
pa mestat, korona fati, mora kes da zemat...
Оти пред тоа искрени беа, играа строго за prize money. :D Јас стварно не ги разбирам, да сум тенисер абе ќе се дупнам од местење и ќе напунам гомило лова. Сам си, се од тебе зависи, никој незнае .. па плус и ако си јак тенисер и за противникот е 6 коеф. :zloo: 2 утакмици да пуштам во годината доволно ми е.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Хорор се резултатите од овој РГ. Генерално типувањето на турнири на земја ми е најлошо, и имам најслаби резултати, но овој Ролан гарос е посебен. Навистина не се сеќавам некогаш да имало толку многу неочекувани резултати. Денес од 8 фаворити на женскиот туенир, 4 изгубија, од кои Мугуруза со коег 1.25. Другите 3 беа околку 1.40-1.50.

Тоа е тоа, некогаш едноставно не се може.
Автоматски споено мислење:

Оти пред тоа искрени беа, играа строго за prize money. :D Јас стварно не ги разбирам, да сум тенисер абе ќе се дупнам од местење и ќе напунам гомило лова. Сам си, се од тебе зависи, никој незнае .. па плус и ако си јак тенисер и за противникот е 6 коеф. :zloo: 2 утакмици да пуштам во годината доволно ми е.
Знаеш под каква контрола се тенисерите и тенисерките во топ 100? Најдобриот пријател на еден мој познаник во Хрватска и беше долги години тренер на Магда Линет. Е овој мојот познаник бидејќи и тој е тениски тренер, пред неколку години беше во тимот на Линет. Се погодило ситауција овој да има уплатено неколку тикети, онака на ситно за забава, и кога оваа ги видела тикетите буквално збеснала. Цели животи и кариери им зависат од тоа да не бидат обвинети за кладење, не е тоа толку едноставно.

Овие што се надвор од топ 200, и што играат на селски турнири, тие местат, и на такви турнири треба многу пазење.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.961
Поени од реакции
9.593
Лесно се местат челенџери добиваат пари играчиве колку шо е награден цел фонд на турнирот они се свесни дека кариерата е кратка и полесно ке заработат ако наместат али има и ликови такозвани сеоски Пер,Гулбис,Киргиос овие ги знаме зашо се во топ играчи едноставно излегвит и баш му е гајле,да неспоменувам дека после пијанка некој на терен се излегувани да играат другиот ден.
И не само тие и овие во топ 100 местат видете го факинг Вавринка само шо он е профи знајт како да наместит
Се местат одредени спортови/лиги за одредена сума на пари ако го има на азискиов маркет локум е работата.
Пред 7-8 години некаде успеав да се докопам преку одлични индивидуални перформанси и добив покана до ликови шо имаа разни информации(во слична ситуација сум и последниве 10 месеци) паметам имаше еден Турчин ликов ни даде точен рез на Галата-Фенер 2 пати ке ги занемарам останатите типови негови исто Динамо - Хајдук мислам на овие ко се прајт овие го викет "razrada" шо да очекуваш за овие копуциве.
Исто има ликови со инсајдери внатре пример вчера Минск кошарката го имав инфото пред да објават на официјална страна за Короната само шо сакам до 11 да спијам то е друг муабет.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Местеа и на шорт хокејот, ги гледав во живо, кога требаше да даваат голови се тргаа играчите, а кога не требаше, не даваа ни на празен гол... Баш видов дешавка у живо, го вадат голманот бидејќи губеа 4-3 на 20-30 секундидо краји овие противниците го освоија пакот, и типацот го води пакот до празниот гол и едноставно го заобиколи, и си чекаше позади празниот гол да истече времето...
Автоматски споено мислење:

Гледам 1,75 утре за Лестер против Вест Хем.. Валуе квота, ги изгазија Сити, не знам зашто да не го згазат и Вест Хем кој во најмала рака ќе се бори за опстанок.. Мое мислење дека чеканите имаат тим тука да се врткаат од 15 - 17 место... Лестер се во полн налет, дури се мислам појачано 1 и 3+ да иде оваа.. Да не има нешто што не знам во врска со составот?

Последно уредено:
Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.378
Поени од реакции
1.933
Лесно се местат челенџери добиваат пари играчиве колку шо е награден цел фонд на турнирот они се свесни дека кариерата е кратка и полесно ке заработат ако наместат али има и ликови такозвани сеоски Пер,Гулбис,Киргиос овие ги знаме зашо се во топ играчи едноставно излегвит и баш му е гајле,да неспоменувам дека после пијанка некој на терен се излегувани да играат другиот ден.
И не само тие и овие во топ 100 местат видете го факинг Вавринка само шо он е профи знајт како да наместит
Се местат одредени спортови/лиги за одредена сума на пари ако го има на азискиов маркет локум е работата.
Пред 7-8 години некаде успеав да се докопам преку одлични индивидуални перформанси и добив покана до ликови шо имаа разни информации(во слична ситуација сум и последниве 10 месеци) паметам имаше еден Турчин ликов ни даде точен рез на Галата-Фенер 2 пати ке ги занемарам останатите типови негови исто Динамо - Хајдук мислам на овие ко се прајт овие го викет "razrada" шо да очекуваш за овие копуциве.
Исто има ликови со инсајдери внатре пример вчера Минск кошарката го имав инфото пред да објават на официјална страна за Короната само шо сакам до 11 да спијам то е друг муабет.
Појма немаш што збориш. Сигурно тебе некој за ќеф ти дал местени од Турција прва лига Фудбал па и уште дерби. Никој не ти дава ако нема корист од тебе или нетие некој близок контакт пријател, невлегувај во филмови такви оти гадно ќе се зезниш.

Kajgana Shop

На врв Bottom