Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Си игравте мајтап со мене за Родригез, ама како што го гледам топ ќе легнеше десно до Бруно и Марсиал. Плус 140к плата покрива кај Евертон.

Една е цената и плата за Евертон, друга за Јунајтед.

Една е цената и плата за Евертон, друга за Јунајтед.

За позајмица викав јас...Реал ќе прифатеше само за да не му ја плаќа платата. И сигурно ќе имаше поголема желба да игра во Јунајтед него во Евертон (без разлика на блискоста со Анчелоти)

Не знам само зошто не разгледуваме позајмици како опции.

со формата на Марсијал обратно ке биде

Sent from my iPhone using Tapatalk

Која форма, кога продолжи сезоната после Бруно беше најдобар играч на Манчестер. Не можеш сега на два одиграни натпревари да зборуваш за форма кога цел тим е катастрофа.

Која форма, кога продолжи сезоната после Бруно беше најдобар играч на Манчестер. Не можеш сега на два одиграни натпревари да зборуваш за форма кога цел тим е катастрофа.

ај за некој друг да го кажеш ова ама за Марсијал кој цело време е падни стани со формата е смешно и се поубеден сум дека така ке му помине цела кариера

Океј е бре Кавани како опција за 9ка. Да не се лажеме, Игало не е доволно добар ни за трета опција, а камо ли за замена на Марсијал. А во случај на повреда на еден од Марсијал и Рашфорд, Игало автоматски оди во прв тим.

Океј е бре Кавани како опција за 9ка. Да не се лажеме, Игало не е доволно добар ни за трета опција, а камо ли за замена на Марсијал. А во случај на повреда на еден од Марсијал и Рашфорд, Игало автоматски оди во прв тим.

Што значи тоа како опција? 10 милиони по сезона барал Кавани. Резерва за 10 милиони по сезона?

Игало тотално делува изгубено после рестартот. Немам ништо против за Кавани да биди бекап за 9-ка, фри трансфер плус. Ќе внеси разноврсност во нападот, посебно кога се мачат против екипи кои играат бункер.

ај за некој друг да го кажеш ова ама за Марсијал кој цело време е падни стани со формата е смешно и се поубеден сум дека така ке му помине цела кариера

Значи кога продолжи сезоната изгледаше топ. Сега ако зборуваме за инает или не го сакаш, тогаш ок.

Што значи тоа како опција? 10 милиони по сезона барал Кавани. Резерва за 10 милиони по сезона?
Не верувам да е 10 милиони. Имаше Фабрицио пишано дека не ја прифаќаат од Јунајтед таа плата што ја барал и процент за менаџерот. Ако дошло до договор сигурно имаат намалено со барањата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom