Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.903
Поени од реакции
67.558
Си игравте мајтап со мене за Родригез, ама како што го гледам топ ќе легнеше десно до Бруно и Марсиал. Плус 140к плата покрива кај Евертон.
Една е цената и плата за Евертон, друга за Јунајтед.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Една е цената и плата за Евертон, друга за Јунајтед.
За позајмица викав јас...Реал ќе прифатеше само за да не му ја плаќа платата. И сигурно ќе имаше поголема желба да игра во Јунајтед него во Евертон (без разлика на блискоста со Анчелоти)

Не знам само зошто не разгледуваме позајмици како опции.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
со формата на Марсијал обратно ке биде

Sent from my iPhone using Tapatalk
Која форма, кога продолжи сезоната после Бруно беше најдобар играч на Манчестер. Не можеш сега на два одиграни натпревари да зборуваш за форма кога цел тим е катастрофа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
Која форма, кога продолжи сезоната после Бруно беше најдобар играч на Манчестер. Не можеш сега на два одиграни натпревари да зборуваш за форма кога цел тим е катастрофа.
ај за некој друг да го кажеш ова ама за Марсијал кој цело време е падни стани со формата е смешно и се поубеден сум дека така ке му помине цела кариера

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Океј е бре Кавани како опција за 9ка. Да не се лажеме, Игало не е доволно добар ни за трета опција, а камо ли за замена на Марсијал. А во случај на повреда на еден од Марсијал и Рашфорд, Игало автоматски оди во прв тим.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Океј е бре Кавани како опција за 9ка. Да не се лажеме, Игало не е доволно добар ни за трета опција, а камо ли за замена на Марсијал. А во случај на повреда на еден од Марсијал и Рашфорд, Игало автоматски оди во прв тим.
Што значи тоа како опција? 10 милиони по сезона барал Кавани. Резерва за 10 милиони по сезона?

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Игало тотално делува изгубено после рестартот. Немам ништо против за Кавани да биди бекап за 9-ка, фри трансфер плус. Ќе внеси разноврсност во нападот, посебно кога се мачат против екипи кои играат бункер.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
ај за некој друг да го кажеш ова ама за Марсијал кој цело време е падни стани со формата е смешно и се поубеден сум дека така ке му помине цела кариера
Значи кога продолжи сезоната изгледаше топ. Сега ако зборуваме за инает или не го сакаш, тогаш ок.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Што значи тоа како опција? 10 милиони по сезона барал Кавани. Резерва за 10 милиони по сезона?
Не верувам да е 10 милиони. Имаше Фабрицио пишано дека не ја прифаќаат од Јунајтед таа плата што ја барал и процент за менаџерот. Ако дошло до договор сигурно имаат намалено со барањата.

Kajgana Shop

На врв Bottom