Фан Клуб: Интер

На ДАЗН или друго? Размислував и јас, но не бев сигурен, читав дека не оди баш така лесно со ВПН, како Нетфликс. Демек подобра заштита имале или што ти знам, не се разбирам многу. А ако е "нешто друго", пиши што е тоа.
Не сум сигурен, ќе гуглам малку деновиве. Ако може DAZN со VPN, тогаш тоа, ако не, ќе побарам други опции и ќе пишам.

На ДАЗН или друго? Размислував и јас, но не бев сигурен, читав дека не оди баш така лесно со ВПН, како Нетфликс. Демек подобра заштита имале или што ти знам, не се разбирам многу. А ако е "нешто друго", пиши што е тоа.
Автоматски споено мислење:

Ова знае многу да сецка да нервира...
шо знам, зависи како ќе се погоди, ова што го имам за тие пари што ги дадов (7е три месеци) неможе да очекуваш да е идеално ама задоволително е. далеку подобро од играта на беневенто.
имав и дазн, малце ми е скапо, башка немаат во понуда премиер лига.

извините за оф топик.

Не сум сигурен, ќе гуглам малку деновиве. Ако може DAZN со VPN, тогаш тоа, ако не, ќе побарам други опции и ќе пишам.
Може DAZN so VPN, барем до сега не сум имал проблем. Сo што германскине коментатори се кошмар, ако знае некој дали има можност за промена на јазик, молба за инфо.

Може DAZN so VPN, барем до сега не сум имал проблем. Сo што германскине коментатори се кошмар, ако знае некој дали има можност за промена на јазик, молба за инфо.

А не можеш да смениш IP, па да пробаш со САД, Канада?

Ви ја уништив темата, но победивте, па нема да сте нервозни. :)

Повели.

Повели.

Не ја бива оваа.
Ја користев до пред некое време, rojadirecta.me е измислена за оваа.
Премногу доцнат сите линкови, освен 2-3 (роналдо, cycling...) сите други ретко кога ги пушта, а и да ги пушти, после одредено време знае да се замрзне сликата или да има еден добар дилеј од минута-две...

Не ја бива оваа.
Ја користев до пред некое време, rojadirecta.me е измислена за оваа.
Премногу доцнат сите линкови, освен 2-3 (роналдо, cycling...) сите други ретко кога ги пушта, а и да ги пушти, после одредено време знае да се замрзне сликата или да има еден добар дилеј од минута-две...

Не сум имал проблем досега, ама не сум ни гледал многу на стрим.Фала за другата страна, одма е друго кога имаш две опции.

https://www.seriea-pass.com/
Лани јас ги следев преку овај сервис, скапичко е за сам а и незнам дали можи на повеќе уреди паралелно да пушташ.
Вооглавно сум задоволен да речам 85% од утакмиците што ги следев.

Веќе ми пишаа за тоа, знам како оди, имав порано, ама сега ја немам таа опција. Ок е, ќе уплатам нешто како ДАЗН за понатаму.
Макс тв го ти е исто многу добра работа. Арените ги имаш. Прашај дали можеш да активираш (ако не си на магента 1)

https://www.seriea-pass.com/
Лани јас ги следев преку овај сервис, скапичко е за сам а и незнам дали можи на повеќе уреди паралелно да пушташ.
Вооглавно сум задоволен да речам 85% од утакмиците што ги следев.

Немам намера да се претплатам ама чисто од љубопитност колку е месечно?

Не знам колку пати да ви го напишам веќе, live-stream365.com и глејте со добар квалитет без секунда доцнење.

Не знам колку пати да ви го напишам веќе, live-stream365.com и глејте со добар квалитет без секунда доцнење.
макс тв касни, не пак стрим.

иначе овие што бараат стрим, сигурно не се Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom