mr wednesday
We're soldiers. Soldiers don't go to hell.
- Член од
- 24 јуни 2017
- Мислења
- 1.652
- Поени од реакции
- 8.005
НееееееееееееееВие сите што сакате гзови или ве палат повеќе од цицки = хомосексуалци.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НееееееееееееееВие сите што сакате гзови или ве палат повеќе од цицки = хомосексуалци.
Што да ми покажеш, дека те пали задник?Дојди да ти покажеме ние на тебе, па да видиш што стварно нѐ пали..![]()
Е не, и плус нема нишо лошо у тоа какви мушки задници има човек у несвест да падне, и денес е ок да си геј.Нееееееееееееее
Што имаш ти против хомосексуалците?Вие сите што сакате гзови или ве палат повеќе од цицки = хомосексуалци.
Ама нејќу да сум педер и не сум а сакам газиња... Немој ме повредуваш ЛусиШто да ми покажеш, дека те пали задник?
Автоматски споено мислење:
Е не, и плус нема нишо лошо у тоа какви мушки задници има човек у несвест да падне, и денес е ок да си геј.
Ништо, само ми е криво зш грото од нив се ептен мерак за очи и душа ама можеш само ко другарчиња да сте, ко на пример колега на работа.Што имаш ти против хомосексуалците?
А што ти сега као изгледа немаш добар газ, а имаш добри цицки и као според тебе погрешно е тоа што всушност не пали газ и автоматски сме хомосексуалци? Абе ајде цуро, олади малку..Што да ми покажеш, дека те пали задник?
Скраја било да те повредам, има лубриканти сега има да лизга ич не се секирај.Ама нејќу да сум педер и не сум а сакам газиња... Немој ме повредуваш Луси
Ептен сакаш професионална да бидеш, со колеги од работа никако. А и муж нели имаше....Ништо, само ми е криво зш грото од нив се ептен мерак за очи и душа ама можеш само ко другарчиња да сте, ко на пример колега на работа.
Па оќ е фа ми криво шо неам газ, ти па шо се тепаш одма како капа да ти падна.А што ти сега као изгледа немаш добар газ, а имаш добри цицки и као според тебе погрешно е тоа што всушност не пали газ и автоматски сме хомосексуалци? Абе ајде цуро, олади малку..
Дееееемн зашо бе ваков муабет..Скраја било да те повредам, има лубриканти сега има да лизга ич не се секирај.
Субвенции бајо мој...Дееееемн зашо бе ваков муабет..
Абе за гледање пари не зимаат, божем муж ми не гледа други цицки и газови мижи џанам.Ептен сакаш професионална да бидеш, со колеги од работа никако. А и муж нели имаше....
Таман работа женски ќе тепамПа оќ е фа ми криво шо неам газ, ти па шо се тепаш одма како капа да ти падна.
Ај нема веќе, сакај си газиња ќе ти речам еве не си геј само не се рзочарувај.Дееееемн зашо бе ваков муабет..
Те разбрав другачие....гледа цициња очи сигурно превртува ако не си му замучкала некоја магија со помош на другарка(и повеќе од другарка) ти Агда.Абе за гледање пари не зимаат, божем муж ми не гледа други цицки и газови мижи џанам.