Добар задник вс Големи Гради

• Креатор на темата Креатор на темата xxixka
  • Време на започнување Време на започнување
Дојди да ти покажеме ние на тебе, па да видиш што стварно нѐ пали.. ;)
Што да ми покажеш, дека те пали задник?
Автоматски споено мислење:

Нееееееееееееее
Е не, и плус нема нишо лошо у тоа какви мушки задници има човек у несвест да падне, и денес е ок да си геј.

Автоматски споено мислење:

Е не, и плус нема нишо лошо у тоа какви мушки задници има човек у несвест да падне, и денес е ок да си геј.
Ама нејќу да сум педер и не сум а сакам газиња... Немој ме повредуваш Луси

Што имаш ти против хомосексуалците?
Ништо, само ми е криво зш грото од нив се ептен мерак за очи и душа ама можеш само ко другарчиња да сте, ко на пример колега на работа.

А што ти сега као изгледа немаш добар газ, а имаш добри цицки и као според тебе погрешно е тоа што всушност не пали газ и автоматски сме хомосексуалци? Абе ајде цуро, олади малку..

Ништо, само ми е криво зш грото од нив се ептен мерак за очи и душа ама можеш само ко другарчиња да сте, ко на пример колега на работа.
Ептен сакаш професионална да бидеш, со колеги од работа никако. А и муж нели имаше....

А што ти сега као изгледа немаш добар газ, а имаш добри цицки и као според тебе погрешно е тоа што всушност не пали газ и автоматски сме хомосексуалци? Абе ајде цуро, олади малку..
Па оќ е фа ми криво шо неам газ, ти па шо се тепаш одма како капа да ти падна.

Ептен сакаш професионална да бидеш, со колеги од работа никако. А и муж нели имаше....
Абе за гледање пари не зимаат, божем муж ми не гледа други цицки и газови мижи џанам.

Па оќ е фа ми криво шо неам газ, ти па шо се тепаш одма како капа да ти падна.
Таман работа женски ќе тепам :D
Со женско на друг начин се тепа, ама ти ја отвори темата, што да ти правам.. ;)

Абе за гледање пари не зимаат, божем муж ми не гледа други цицки и газови мижи џанам.
Те разбрав другачие....гледа цициња очи сигурно превртува ако не си му замучкала некоја магија со помош на другарка(и повеќе од другарка) ти Агда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom