Добар задник вс Големи Гради

• Креатор на темата Креатор на темата xxixka
  • Време на започнување Време на започнување
Таман работа женски ќе тепам :D
Со женско на друг начин се тепа, ама ти ја отвори темата, што да ти правам.. ;)
Нишо шо да ми правиш, немам јас гз.
Автоматски споено мислење:

Те разбрав другачие....гледа цициња очи сигурно превртува ако не си му замучкала некоја магија со помош на другарка(и повеќе од другарка) ти Агда.
Нејќу такви работи очи се за гледање, е сега раце, раце се кршат.

Таман работа женски ќе тепам :D
Со женско на друг начин се тепа, ама ти ја отвори темата, што да ти правам.. ;)
cf3a82255ffcb3b19bd1ad1526412037.jpg

Луси имаш големи цициња гарант а мало газе онака вдлабнато и сеа со твојот комплекс педерлана овде не напраи.. немој така молим те
Луси, нема газ и нема цицки, а вие па сте геј шо сакате газиња, прашај у хомосексуалност да видиш кој сака газиња.

Ај нема веќе, сакај си газиња ќе ти речам еве не си геј само не се рзочарувај.
Најверојатно цурава имала некои трауми во скоро, бидејќи сфатила дека не ја гледаат многу во газињата, туку повеќе во цицињата, тоа ти е кај вас, некои се обдарени со цицки, па имаат мали газови, некои пак со огромни газови, па цицки ни за лек.. Опуштено девојче, што толку се секирате јас не знам, зарем е толку битно да имаш големи цицки или газови.. ;)

Луси, нема газ и нема цицки, а вие па сте геј шо сакате газиња, прашај у хомосексуалност да видиш кој сака газиња.
Оп плус уште еден комплекс нит цицка ко шо треба не држиш.. сеа веќе те контам ......

Најверојатно цурава имала некои трауми во скоро, бидејќи сфатила дека не ја гледаат многу во газињата, туку повеќе во цицињата, тоа ти е кај вас, некои се обдарени со цицки, па имаат мали газови, некои пак со огромни газови, па цицки ни за лек.. Опуштено девојче, што толку се секирате јас не знам, зарем е толку битно да имаш големи цицки или газови.. ;)
Абе јас мука неам нејќу нит цицки нит газови, туку вие со газовиве шо ве палат шу праиме.

Остај, таму само педери дискутираат, овде е бољи :love:

Остај, таму само педери дискутираат, овде е бољи :love:
Таму можат сликовито да објаснат како се ракува до газ.

Оп плус уште еден комплекс нит цицка ко шо треба не држиш.. сеа веќе те контам ......
Цела комплекс сум како комплексна задача да незнаеш кај да фатиш.

Цела комплекс сум како комплексна задача да незнаеш кај да фатиш.
Душиче бе.. те разбирам веќе уживај

Абе јас мука неам нејќу нит цицки нит газови, туку вие со газовиве шо ве палат шу праиме.
Лелеее девојкава, ама ти не сфаќаш дека има и девојки кои имаат и цицки и сакаат асално да ги шамараш, не сме ние против цицките, сакаме и цицки исто како и газови, не постои машко што нејќе да стиска и цицки уствари..

Штета цело тоа знаење ќе остане непојмиво од моја страна....ја сум прост и неук и не ми смета таков да си останам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom