Добар задник вс Големи Гради

• Креатор на темата Креатор на темата xxixka
  • Време на започнување Време на започнување
kako svoja dojdi ja imam i firma se vika ZAKLINA mesicemo ,il neces fifti-fifti porez tvoj

А где је печат т.е. анкета ?

Пред 15 години истово прашање да го прашаше некој деведес и кусур посто ќе беа цицка, колку социјалниве медиуми ги обликуваат и сексуалните преференци е чудо

Maybe_efd57c_7662764.jpg

guza strogo
a kaj e dobar gaz tamu mora da se dobri i bliznackite
кога сме кај близначките ... овие се стварно добри :)
Автоматски споено мислење:

Некако прашањето ми е малку нејасно. Бујните гради не мора да се привлечни за секој маж. На пример ако големината на женските гради ги опишиме како лубеници, портокали и црешички - мене ми се супер секси оние помеѓу портокали и црешички. И да - сепак повеќе ме привлекува секси газе... иако за да бидам сосема надвор од колосек тоа мора да биде во комбинацја со се друго - ( на пр.- многу сум слаб на девојки со крупни очи, кои понекогаш (зло)намерно трепкаат итн - да не се откривам премногу :)

Последно уредено:
pre 15 g zvalo se da dobri cicki se meze za dobar sex ama treba i dobra masa da go servirash mezeto t.e.s guzica xaaax :D

Голем г'злак :cool:

Каде е анкетата?

Газето е производот што го бараш во продавницата, цицките се подарокот што го добиваш доколку го купиш производот. Ако производот е добар кој би се замарал дали има или нема подарок што иде со него?

Јас повеќе обожавам големи гради, него добар задник...

Ама градите да се природни, а не силиконски...

И тоа гради со големина на Благица Павловска... По можност и поголеми...

За мене гради се да може самата жена своите гради да си ги лиже...

Да може брадавицата од градите без никаков проблем да си ја стави во устата...

И на крај кога ќе и направам cumshots on tits да може од нејзините гради семето мое да го исрка...

baraj pogolemo od lubenica

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom