Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како можи да не даваат? Затоа толку им се пониски цените спрема они на Нептун, Сет?

А има воопшто некоја мобилара што дава фискални за нов моб?
Од овие што имаат значително пониски цени немам сретнато некоја да дава фискална, но тоа не значи дека ниедна не дава.
Како можи да не даваат? Затоа толку им се пониски цените спрема они на Нептун, Сет?
Едноставен одговор е ДА

Сега Мобеликс е брендирана премиум продавница и даваат гаранција еве прашај

Sent from my iPad using Tapatalk

Сега Мобеликс е брендирана премиум продавница и даваат гаранција еве прашај

Sent from my iPad using Tapatalk
Гаранцијата нема врска со фискална. Сестра ми купи нов мобилен од Ледиком пред 2 години со гаранција 24 мес. без фискална сметка.

Општо за брендот One Plus. Значи, некоја добра марка е? Пошто не е исфорсирана како Самсунг, Хуавеи итн.

Општо за брендот One Plus. Значи, некоја добра марка е? Пошто не е исфорсирана како Самсунг, Хуавеи итн.
Брендот е одличен, не е исфорсиран зашто до пред некое време имаа исклучиво премиум модел што се вика како Apple во последно време почнаа да прават и mid-range телефончиња кои судејќи по реномето на брендот треба да се одлични

Xiaomi Mi note 10 lite , dali vredi da se zema 20 000 den , nekoj sto imal ili ima kako se pogodil telefonot

Дечки сабајлево станувам и самсунг а40 не сака да ми се полни. Се уклучува но седи на 6%

Ми дава некое предупредување дека му е ладно :)
Некој идеја. Релативно нов ми е телефоновScreenshot_20201002-113149_One UI Home.jpg

Дечки сабајлево станувам и самсунг а40 не сака да ми се полни. Се уклучува но седи на 6%

Ми дава некое предупредување дека му е ладно :)
Некој идеја. Релативно нов ми е телефоновПрегледај го приврзокот 268949
Или конектор за полнење или термистор, пре второто. Носи го во сервис ако имаш гаранција мора да го прифатат.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom