- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.124
- Поени од реакции
- 341
Како можи да не даваат? Затоа толку им се пониски цените спрема они на Нептун, Сет?
Од овие што имаат значително пониски цени немам сретнато некоја да дава фискална, но тоа не значи дека ниедна не дава.А има воопшто некоја мобилара што дава фискални за нов моб?
Едноставен одговор е ДАКако можи да не даваат? Затоа толку им се пониски цените спрема они на Нептун, Сет?
Гаранцијата нема врска со фискална. Сестра ми купи нов мобилен од Ледиком пред 2 години со гаранција 24 мес. без фискална сметка.Сега Мобеликс е брендирана премиум продавница и даваат гаранција еве прашај
Mobilara Skopje | Mobelix Премиум Мобилара
Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон. Секогаш во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.mobelix.com.mk
Sent from my iPad using Tapatalk
Gledam go sporeduvaat so Samsung A71.....Што телефони се овие One Plus Nord?
Mid range верзија од OnePlusШто телефони се овие One Plus Nord?
кој го споредува со а71 ?Gledam go sporeduvaat so Samsung A71.....
Брендот е одличен, не е исфорсиран зашто до пред некое време имаа исклучиво премиум модел што се вика како Apple во последно време почнаа да прават и mid-range телефончиња кои судејќи по реномето на брендот треба да се одличниОпшто за брендот One Plus. Значи, некоја добра марка е? Пошто не е исфорсирана како Самсунг, Хуавеи итн.
Или конектор за полнење или термистор, пре второто. Носи го во сервис ако имаш гаранција мора да го прифатат.Дечки сабајлево станувам и самсунг а40 не сака да ми се полни. Се уклучува но седи на 6%
Ми дава некое предупредување дека му е ладно
Некој идеја. Релативно нов ми е телефоновПрегледај го приврзокот 268949