Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.567
Поени од реакции
5.612
Мурињо му се мочаше на Јунајтед у нос, на прес во просториите на Олд Трафорд, Оле не му се мочаше :facepalm: Мурињо го доведе Погба што чур бил у право или криво, сега на Оле е должност да го тркала 100 милионското Мурџово лајно!
Не беше Реал заинтересиран за Погба? Знам нели и Зидан го бараше. Ако не се лажам пред да почне 19/20 сезоната

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Не беше Реал заинтересиран за Погба? Знам нели и Зидан го бараше. Ако не се лажам пред да почне 19/20 сезоната
И јас сум заинтересиран за на Малдиви, ќе видам следната недела што како!
Не сум на ти со Ед, ама можам да се кладам со кој сакаш дека немало никаков интерес, нит па ќе има! Тоа се МУ влажни соништа, дека ќе се најде будала што ќе купи играч со средно име Лабиле :facepalm:

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Мурињо му се мочаше на Јунајтед у нос, на прес во просториите на Олд Трафорд, Оле не му се мочаше :facepalm: Мурињо го доведе Погба што чур бил у право или криво, сега на Оле е должност да го тркала 100 милионското Мурџово лајно!
Mi se dopagja tvojata omraza sprema Mourinjo.

Kje go citiram Mourinjo sto izjavi vo mart 2018, eden mesec otkako potpisa nov dogovor a novinarite mu se nafrlija: Ne sum i stavil pistol na glava na upravata sto mi ponudija nov dogovor.

Zlatna, ama ZLATNA sansa imase Solskjer lani da go prodade pogba, ama toj zastana vo negova odbrana. Taka da ne ja prefrlaj topkata tamu kade sto ne treba.
Pogba 90 procenti od najdobrite natprevari gi imase pod Mourinjo.

Solskjer dobi problem so Pogba i ne go resi na vreme, sega neka mu ja misli.

I ne bidi mnogu nervozen, nema potreba.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Максимално се слагам со колегата Рик Јунајтед (као некој паралелен универзум ни се никовите али ајде). Не знам тачно што дискутира со фенел пошто на ignore ми е, ама у главно ги доловува сите поенти ко што треба.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.566
Максимално се слагам со колегата Рик Јунајтед (као некој паралелен универзум ни се никовите али ајде). Не знам тачно што дискутира со фенел пошто на ignore ми е, ама у главно ги доловува сите поенти ко што треба.
Ништо чудно, тој е во љубоФ со Мурџота, ти боледуваш од Јунајтед, значи на исто сте. Земете го еве и Донев и напрајте си групњак. Група де, допишувајте си се и збогатете го форумов со недостатокот на ваши мислења овде :kuracc:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Mi se dopagja tvojata omraza sprema Mourinjo.

Kje go citiram Mourinjo sto izjavi vo mart 2018, eden mesec otkako potpisa nov dogovor a novinarite mu se nafrlija: Ne sum i stavil pistol na glava na upravata sto mi ponudija nov dogovor.

Zlatna, ama ZLATNA sansa imase Solskjer lani da go prodade pogba, ama toj zastana vo negova odbrana. Taka da ne ja prefrlaj topkata tamu kade sto ne treba.
Pogba 90 procenti od najdobrite natprevari gi imase pod Mourinjo.

Solskjer dobi problem so Pogba i ne go resi na vreme, sega neka mu ja misli.

I ne bidi mnogu nervozen, nema potreba.
Фала, и на мене ми се допаѓа мојот талент да препознаам ѓубре карактер!
Инаку јас Мурџовата тактика во двомечот со Барса и воопшто триплетата ја сметам за врв на тренерска умешност! И тука завршува моето почитување на ликот и делото на дотичниот! Се после тоа ми иде на ганглии, особено неговото доаѓање во Јунајтед!
Кога имало понуда за Погба?
Не бе не сум нервозен јас, ~~~~~~~~~ моренекасегонатуп**кумај*инуситетамуштомиглуматцурициименаџеринекакупатсагламкрилоицентраленданебидерезил:mad:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ништо чудно, тој е во љубоФ со Мурџота, ти боледуваш од Јунајтед, значи на исто сте. Земете го еве и Донев и напрајте си групњак. Група де, допишувајте си се и збогатете го форумов со недостатокот на ваши мислења овде :kuracc:
Вие што низ овие 156 страни на секој пост пишувате кој член што е и каков е соберете си се, јас за фудбал планирам да дискутирам на темава. Ако сакаш за мерење, ќе ти дадам лењири од Бамбер Бриџ, уште ми стојат у фиока до мене.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.566
Вие што низ овие 156 страни на секој пост пишувате кој член што е и каков е соберете си се, јас за фудбал планирам да дискутирам на темава. Ако сакаш за мерење, ќе ти дадам лењири од Бамбер Бриџ, уште ми стојат у фиока до мене.
Па баш дека за фудбал се темиве ви кажувам. Мурињо вметнал некаде победнички менталитет во последниве години и ти во потполност се согласуваш. Друго ниво на разбирање на фудбалот е ова. Не кажав кој каков е само дека сте на иста бранова должина. Ако те вреѓа, ок.
И чек, нешто мерење спомнуваш? :lolzz:
Имам поважни работи во животов од фудбал,извини.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Има фора Клоп, со вакви конкуренти и со пола тим да игра ќе биде шампион!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Го чуваат за со Арсенал
Автоматски споено мислење:

Иначе со оглед на фудбалот што го играат двете екипи и со оглед на се што гледавме викендов, очекувам уште една партија налик на онаа кога Аршавин распали пред...колку години и да беше :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom