- Член од
- 5 август 2020
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 117
И се разбуди испотен?Ме киднапираа вонземјани.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И се разбуди испотен?Ме киднапираа вонземјани.
Среќа што го навив алармот порано.И се разбуди испотен?
Mise slucila ama ne bi sakal da ja spodelam
Kur me boliИ како ние сега да спиеме мирно
Kur me boli
Поточно кажи му да оди на уролог а не на докторАко е посериозно иди на доктор, ако ништо друго ќе ти треба за фамилија
Прегледај го приврзокот 268066ova e 100% natprirodna rabota,ova ne e prirodno.ne e normalno, ne e covecki... imam dadeno stan na potstanari i .....
aj razbiram si gi ikrsil site vrati na regali i viseci vo red, aj razbiram si ja isposral i kadata i pod kadata vo red, aj i site stekovi i fasonki rasipal ...ama ova,
Cel stan e se zalepeni mastiki (izdjvakani i pluknati od mesto kaj sto se nasle) po site sobi na plocki i parket.
E toa e natprirodno...more nikogas poveke potstanari od Mariovo.
Nese budi majkatiАко е посериозно иди на доктор, ако ништо друго ќе ти треба за фамилија
Mi oлесни, на крај кога прочитав потстанари од Мариово, нема албанци во Мариово нели?Прегледај го приврзокот 268066ova e 100% natprirodna rabota,ova ne e prirodno.ne e normalno, ne e covecki... imam dadeno stan na potstanari i .....
aj razbiram si gi ikrsil site vrati na regali i viseci vo red, aj razbiram si ja isposral i kadata i pod kadata vo red, aj i site stekovi i fasonki rasipal ...ama ova,
Cel stan e se zalepeni mastiki (izdjvakani i pluknati od mesto kaj sto se nasle) po site sobi na plocki i parket.
E toa e natprirodno...more nikogas poveke potstanari od Mariovo.