- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 6.944
- Поени од реакции
- 23.771
Го чекаме Кепа да објави зошто сеа тоа му остана ко обрска ко играч на Челзи.3 минути поминаа откако Менди е официјално, уште нема во темата...
Можда со се поволни и лесно остварливи бонуси. Каталонските медиуми и Марка пишуваат дека доколку останеше во Барса за сезоната 2020/21 ќе земал нето од 9М. Од друга страна Марка повторно и денес објавува дека во Атлетико ќе земал истата плата од Барселона, т.е. 9М. Не ми се верува да би се откажал од 12 милионска плата за да зема 7.5М во Атлетико, а и двата договора се две-годишни(океј 1+1 со Барселона, ама многу поволен е условот на 60% од утакмиците да настапил за да автоматски му се продолжи, што е 90% возможно. Тие 10% се доколку му се случи некоја сериозна повреда).Сегде низ нетот пиши дека 16 земал тоа со корона намалувањето не знам, и во Атлетико им ја скратија платата на 70%
Никогаш во мојот живот нема да ти го заборавам кога 2 пати му ја протна на Давид Луиз меѓу нозе и во твој уникатен El Pistolero стил му ја уништи кариерата пред цела Европа. Дефиниција за 9-ка што треба да биде, како да дава голови и да решета и маме да ебава. Фала ти за се човеку.
Прегледај го приврзокот 267825
Имаше некој на твитер постирано од овие медиумите дека е заинтересиран Ливерпул пред некое време ама ништо конкретноKatalonski Sport navodi kako je Jürgen Klopp dosta razočaran po pitanju napredovanja transfera Ousmanea Dembéléa. Nijemac je očekivao da će Barçin krilni napadač biti dosta zainteresiraniji za prelazak na Anfield. U nekoliko razgovora s Francuzom, Klopp je, unatoč svim obećanjima koja je izrekao, od Dembéléa samo slušao kako ga ne zanima transfer i kako je sretan u Barceloni.
Не ми текнува дека претходно сум прочитал нешто дека Ливерпул се интересира за гејмерот. Да не знаеш на кој да се чудиш повеќе, на Клоп што го бара баш сега или на Дембеле кој сака да остане.
Ти седи мирна, оти реално му се израдува на доаѓањето на Суарез во Атлетико колку мајка на посрано дете.Ги замолувам фарсашите да ги задржат емоциите и солзите кога ќе се врати Суарез на кампот со два гола![]()
Katalonski Sport navodi kako je Jürgen Klopp dosta razočaran po pitanju napredovanja transfera Ousmanea Dembéléa. Nijemac je očekivao da će Barçin krilni napadač biti dosta zainteresiraniji za prelazak na Anfield. U nekoliko razgovora s Francuzom, Klopp je, unatoč svim obećanjima koja je izrekao, od Dembéléa samo slušao kako ga ne zanima transfer i kako je sretan u Barceloni.
Не ми текнува дека претходно сум прочитал нешто дека Ливерпул се интересира за гејмерот. Да не знаеш на кој да се чудиш повеќе, на Клоп што го бара баш сега или на Дембеле кој сака да остане.
Ги гибам бе, дури не е почната сезоната оти после тие на гла ќе ми се качат ко ќе се сопка сам пред голТи седи мирна, оти реално му се израдува на доаѓањето на Суарез во Атлетико колку мајка на посрано дете.
Автоматски споено мислење:
Сериозно мислиш дека Клоп е заинтересиран за Дембеле?
Ха Ха Ха
Јас пишав јасно дека ми е чудно. Затоа наведов и извор од каде е веста, да не испадне дека јас измислувам и тресам глупости. Не мора ти да форсаш за секој пост поврзан со Барса.
Сериозно мислиш дека Клоп е заинтересиран за Дембеле?
Ха Ха Ха
Фабрицио пиша дека Ливерпул го барал во јуни, ама ги одбил, така да точно е.Katalonski Sport navodi kako je Jürgen Klopp dosta razočaran po pitanju napredovanja transfera Ousmanea Dembéléa. Nijemac je očekivao da će Barçin krilni napadač biti dosta zainteresiraniji za prelazak na Anfield. U nekoliko razgovora s Francuzom, Klopp je, unatoč svim obećanjima koja je izrekao, od Dembéléa samo slušao kako ga ne zanima transfer i kako je sretan u Barceloni.
Овие каталонски Спорт имаат една работа напишано а да не е со мозочен удар?Katalonski Sport navodi kako je Jürgen Klopp dosta razočaran po pitanju napredovanja transfera Ousmanea Dembéléa. Nijemac je očekivao da će Barçin krilni napadač biti dosta zainteresiraniji za prelazak na Anfield. U nekoliko razgovora s Francuzom, Klopp je, unatoč svim obećanjima koja je izrekao, od Dembéléa samo slušao kako ga ne zanima transfer i kako je sretan u Barceloni.
Не можеш ти да знаеш што јас морам а што не морам. Може имам некоја болест чии симптоми се да напишам нешто за Барса секој пат кога некој навивач на тимот напише нешто за кое секој со коефицент на ителигенција поголема од онаа на варен компир на прв поглед може да види дека напишаното нема врска со реалноста.Јас пишав јасно дека ми е чудно. Затоа наведов и извор од каде е веста, да не испадне дека јас измислувам и тресам глупости. Не мора ти да форсаш за секој пост поврзан со Барса.
Така беше и за Мората, или 150 милиони или не преговараат.Претседателот на Атлетико потврди дека пред скоро била одбиена понуда од Сити од 85 милиони евра за Хименез, ова е уште една потврда дека Атлетико нема да преговара за клучните играчи испод цената која им е во клаузулата, досега така беше и со Гризман, Родри, Томас еве сега и со Хименез.