Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.771
Он пред 7 мин постирал хахаха
Мојот пост не се однесуваше на Тиаго, беше мислам за Хамес во Евертон, не сум точно сигурен ама еве ви доказ дека не збориме за човек од оваа планета...

Screenshot_20200924-110022_Chrome.jpg

Споредете он кога постирал со времето на твитот од Ливерпул.

Creepy...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
3 минути поминаа откако Менди е официјално, уште нема во темата...
Го чекаме Кепа да објави зошто сеа тоа му остана ко обрска ко играч на Челзи.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Сегде низ нетот пиши дека 16 земал тоа со корона намалувањето не знам, и во Атлетико им ја скратија платата на 70%
Можда со се поволни и лесно остварливи бонуси. Каталонските медиуми и Марка пишуваат дека доколку останеше во Барса за сезоната 2020/21 ќе земал нето од 9М. Од друга страна Марка повторно и денес објавува дека во Атлетико ќе земал истата плата од Барселона, т.е. 9М. Не ми се верува да би се откажал од 12 милионска плата за да зема 7.5М во Атлетико, а и двата договора се две-годишни(океј 1+1 со Барселона, ама многу поволен е условот на 60% од утакмиците да настапил за да автоматски му се продолжи, што е 90% возможно. Тие 10% се доколку му се случи некоја сериозна повреда).

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Никогаш во мојот живот нема да ти го заборавам кога 2 пати му ја протна на Давид Луиз меѓу нозе и во твој уникатен El Pistolero стил му ја уништи кариерата пред цела Европа. Дефиниција за 9-ка што треба да биде, како да дава голови и да решета и маме да ебава. Фала ти за се човеку.

Прегледај го приврзокот 267825

Член од
5 март 2018
Мислења
17.094
Поени од реакции
19.485
Ги замолувам фарсашите да ги задржат емоциите и солзите кога ќе се врати Суарез на кампот со два гола :pipi:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Katalonski Sport navodi kako je Jürgen Klopp dosta razočaran po pitanju napredovanja transfera Ousmanea Dembéléa. Nijemac je očekivao da će Barçin krilni napadač biti dosta zainteresiraniji za prelazak na Anfield. U nekoliko razgovora s Francuzom, Klopp je, unatoč svim obećanjima koja je izrekao, od Dembéléa samo slušao kako ga ne zanima transfer i kako je sretan u Barceloni.

Не ми текнува дека претходно сум прочитал нешто дека Ливерпул се интересира за гејмерот. Да не знаеш на кој да се чудиш повеќе, на Клоп што го бара баш сега или на Дембеле кој сака да остане.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.094
Поени од реакции
19.485
Katalonski Sport navodi kako je Jürgen Klopp dosta razočaran po pitanju napredovanja transfera Ousmanea Dembéléa. Nijemac je očekivao da će Barçin krilni napadač biti dosta zainteresiraniji za prelazak na Anfield. U nekoliko razgovora s Francuzom, Klopp je, unatoč svim obećanjima koja je izrekao, od Dembéléa samo slušao kako ga ne zanima transfer i kako je sretan u Barceloni.

Не ми текнува дека претходно сум прочитал нешто дека Ливерпул се интересира за гејмерот. Да не знаеш на кој да се чудиш повеќе, на Клоп што го бара баш сега или на Дембеле кој сака да остане.
Имаше некој на твитер постирано од овие медиумите дека е заинтересиран Ливерпул пред некое време ама ништо конкретно

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ги замолувам фарсашите да ги задржат емоциите и солзите кога ќе се врати Суарез на кампот со два гола :pipi:
Ти седи мирна, оти реално му се израдува на доаѓањето на Суарез во Атлетико колку мајка на посрано дете.
Автоматски споено мислење:

:lolzz::lolzz:

Сериозно мислиш дека Клоп е заинтересиран за Дембеле?

Ха Ха Ха

Член од
5 март 2018
Мислења
17.094
Поени од реакции
19.485
Ти седи мирна, оти реално му се израдува на доаѓањето на Суарез во Атлетико колку мајка на посрано дете.

Ха Ха Ха
Ги гибам бе, дури не е почната сезоната оти после тие на гла ќе ми се качат ко ќе се сопка сам пред гол :D

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591

Ха Ха Ха
Јас пишав јасно дека ми е чудно. Затоа наведов и извор од каде е веста, да не испадне дека јас измислувам и тресам глупости. Не мора ти да форсаш за секој пост поврзан со Барса.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954

Фабрицио пиша дека Ливерпул го барал во јуни, ама ги одбил, така да точно е.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858

Овие каталонски Спорт имаат една работа напишано а да не е со мозочен удар?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.094
Поени од реакции
19.485
Претседателот на Атлетико потврди дека пред скоро била одбиена понуда од Сити од 85 милиони евра за Хименез, ова е уште една потврда дека Атлетико нема да преговара за клучните играчи испод цената која им е во клаузулата, досега така беше и со Гризман, Родри, Томас еве сега и со Хименез.
Пред некој ден Фабрицио напиша дека по кој знае кој пат е одбиена понудата на Арсенал 40 милиони плус Гвендузи, а клаузулата на Парти е 50 мил.

Ми се бендисва шо и во време на криза кога клубот нема пари за трансфери си стојат на тоа дека нема да распродаваат играчи,нешто шо на времето беше секојдневие.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Јас пишав јасно дека ми е чудно. Затоа наведов и извор од каде е веста, да не испадне дека јас измислувам и тресам глупости. Не мора ти да форсаш за секој пост поврзан со Барса.
Не можеш ти да знаеш што јас морам а што не морам. Може имам некоја болест чии симптоми се да напишам нешто за Барса секој пат кога некој навивач на тимот напише нешто за кое секој со коефицент на ителигенција поголема од онаа на варен компир на прв поглед може да види дека напишаното нема врска со реалноста.

Претседателот на Атлетико потврди дека пред скоро била одбиена понуда од Сити од 85 милиони евра за Хименез, ова е уште една потврда дека Атлетико нема да преговара за клучните играчи испод цената која им е во клаузулата, досега така беше и со Гризман, Родри, Томас еве сега и со Хименез.
Така беше и за Мората, или 150 милиони или не преговараат.

Kajgana Shop

На врв Bottom