Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Citirame zatoa sto fakti koi sto se navedeni vo dadena analiza so golema
doza na sigurnost ne doagjaat ni najmalce do izraz, ti preci?
Значи кога некој ќе даде таков тип, со аргументи кои никако не одговараат на реалноста, ќе паднеш еднаш на неговиот тип, ќе сфатиш дека врска нема и после ќе го ставиш на игнор.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Испочитувајте ги и моите браќа Хартфорд Атлетик на 3+ вечерва против Филаделфија 2. Околу 1.6 квота моментално.

11 натпревари со ред Хартфорд игра 3+.
Не дека можда значи нешто, ама квотата е веќе под 1.4 во моментот.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Челзи Т1 1+пп & Т1 3+ - 2.2 коеф Спортлајф.
Со овој состав треба да ги збришат, вреди коефициентот. Во Евротип е 1.84

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Молде - Ференцварош Т2 1+ @ 1.42 (Моцарт)

Можда малку низок коефициент, ама за мене има вредност. Молде некако не ми даде доверба во натпреварот со Карабаг, се пласираа дури по изведување на пенали, а Карабаг беше доста подобар во текот на целиот натпревар. Викендов го гледав и натпреварот Валеренга - Молде, а Валеренга имаше целосна доминација.

Ференцварош од друга страна, игра офанзивен фудбал, шо се докажа и во натпреварите досегашни во квалификациите, елиминирајќи ги Динамо Загреб, Селтик и Ѓургарден.

Иако има и реванш, мислам дека Ференцварош со својата игра би требало да постигни барем еден гол во Норвешка, земајќи ја предвид и сегашната форма на домаќинот, кој игра доста слабо.
Easy peasy.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
USA MLS

Cincinati - Philadelphia Union 2 (2.3), x2&T2 2+ 2.3, ако е за поголем влог со азиски хендикеп 0 на гостите 1.64

Мислам дека ги прецениле домаќиниве, немаат никаков напад за разлика од Филаделфија која е далеку поквалитетна екипа, имаат далеку подобар напад и постигнуваат доста голови.
Домаќините во последни 5 натпревари на домашен терен имаат постигнато едвај 2 голови, најчесто и малку примаат и тоа е единствено што малку ме плаши при тип на голови. За разлика од нив Филаделфија на последни 5 гостувања имаат дадено 8 голови (во 3 натпревари, во 2 немаат постигнато гол).
Од тоа што видов немаат некои посериозни отсуства и мислам дека би требало да победат гостите, евентуално нерешен резултат како втор исход.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Morecambe - Newcastle LIVE over 7,5 - 2,50

Moментално е полувреме и 5-0 води Њукасл, играат против 4то лигаш кој гледам не брилијира во својата лига башка црвен картон имаат.. Нормално квалитетот е на страната на Њукасл, меѓутоа не знам колку би се залагале до крајот, ако се залагаат многу лесно можат уште 3 да дадат.. Коефициентот вреди.. А, според составите ниту двата тима не играат во најјак состав, башка тој што има црвен картон кај морекејмб, тој им е првотимец во лигашките утакмици..

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
Сега јас ќе ја пишам минус кошеви, на крај 100 ќе им дадат и после ќе идам да го пцујам, дека дал погрешен тип. Логично?
Se nadevam deka ja pisa, so zdravje da si gi trosis parite. Na brzina pisav, mislev na USK im nemaat dadeno 84 kosa na nivni teren.

Nit se imam zbuneto nit sum prepisal negde, imam igrano za eden od timovite i znam kako e da se igra na USK.

A deka ima ovde mnogu experti imas pravo, zatoa ke im ostavam prostor na niv da pisuvaat analizi i tipovi. Sakav samo da pridonesam ama gledam deka i toa e losa rabota.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Испочитувајте ги и моите браќа Хартфорд Атлетик на 3+ вечерва против Филаделфија 2. Околу 1.6 квота моментално.

11 натпревари со ред Хартфорд игра 3+.
Одамна сум немал вака очаен ден како денес. Се надевам ќе се вадиме утре на Лига лажова.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.267
Поени од реакции
2.268
А има модератор темава? Зошто да не се бришат нерелавантни мислења. Нема да е ниту прва ниту последна тема што ќе биде спасена на тој начин.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Шкендија - Тотенхем
2-2 & 2+ 1.62 коеф.
2-2 & 2+ пп на 2.75

Иако очекувам да ги одмори Сон & Лукас, Мурињо има на располагање многу квалитетни играчи - очекувам да не си дозволат циркус како прошлата недела и да ги прегазат уште од сам почеток.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
За денес ми оди некако Лајовиќ против Качанов.

Душко е во добра форма, омилена подлога му е земјата, а Качанов како противник му „лежи“. Играле три пати досега, Лајовиќ трите пати добил без загубен сет. Квота е негде околу 1.90-2.00.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Amur 2i5+ 2.40 МОцарт
Малце циркуз наречен КХЛ сите играат курот во лигава кај и да е ке ја прекинат.
Торпедо имаат ковид веројатно со резерви/младинци или микс некој кој ги ебе и онака не се знае кој пие кој плаќа таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom