Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ostaviv pobaraj go nekoja stranica ponazad, a da i nemoj da se kurcis mnoguА ти за промена да оставиш некој тип? Темата не функционира по правилото јас само земам типови од тука.
Ostaviv pobaraj go nekoja stranica ponazad, a da i nemoj da se kurcis mnogu
Инаку?
И цел еден тип имаш оставено?
Brat ne zaboravaj deka do pred 1 mesec i ti eden tip ne davase, samo soleše pamet i gi provocirase site tukaza razlika od tebe ovoj 4lenov barem nikogo ne go provocira... dobar e
![]()
FC Rukh Lviv - Shakhtar Donetsk 2-2 & 4+ @2.25
Шахтјор ќе постигне најмалку 4 гола на овој натпревар. Претседател на Рух - Григориј Козловски незадоволен од работата на главниот тренер на тимот, по овој натпревар ќе му врачи отказ. Играчите намерно сакаат да го загубат овој натпревар. 8 играчи на главниот состав вчера беа префрлени во резервниот состав. Рух влезе само во Премиер лигата оваа сезона и ce многу слаб тим. Сега да ги споредиме сите факти.
1) Шахтјор е најсилниот тим во Украина, кој ремизираше во последното коло и загуби бодови. Денес тие ќе се борат за позитивен резултат 90 минути од натпреварот.
2) Рух е најслабиот тим во шампионатот, кој оваа сезона стигна во Премиер лигата.
3) Претседателот на тимот и главниот тренер имаат несогласувања, по овој натпревар тренерот многу вероватно ќе го напушти тимот.
4) Самите играчи сакаат да го загубат овој натпревар со цел да го сменат стручниот штаб
5) Рух има најслаба одбрана во целиот шампионат
Среќно
Ја гледам , сосема спротивно од она што го очекував од шахтјорJa gledas utakmicava?
Mene ne mi izgleda ni najmalce na taka kako sto imas pisano, a “analizava” ti e preubedliva za da se izigra tipot.
Ja izigrav samo 4+ na single, a planirav da go izigram tipot sto go imas predlozeno i toa na golem vlog, pa smeniv 4+ za 100€.
Ama... aj mozda u 2ro poluvreme ke
odlucat deka sakat da izgubat
Прегледај го приврзокот 267762
Многу јаки потпросечниве. А ја пишав 5.5- хен на полувреме за Химки.Нижни - Химки хендикеп 2 9.5
Химки и во оваа сезона влегува како екипа со јак ростер, иако нема да игра Швед, имаат многу квалитетни играчи како Бертанс, Тима, Јеребко, американците под кош Букер и Монро, и они без проблем ќе го понесат товарот во ВТБ. За разлика од нив, Нижњи кој го нема тренерот од ланската сезона што форсираше ран енд ган игра, и останаа само на двајца странци, има намалени очекувања за сезонава, сите други играчи се потпросечни домашни кошаркари и нема што да бараат против фаворити според мене.