Фудбалски/трансфер дискусии

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Вие па одма се фаќате за секој што ќе кажи нешто.....ве заболи за мислењето на некојси fennel шо смета дека Џеко е подобар од Ибра....од километар се познава дека се заебава :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.102
Поени од реакции
19.498
Вие па одма се фаќате за секој што ќе кажи нешто.....ве заболи за мислењето на некојси fennel шо смета дека Џеко е подобар од Ибра....од километар се познава дека се заебава :D
А шо работа имат друга :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.102
Поени од реакции
19.498
Едно врапче ми шепна дека Коста оди во Фенербахче а Кавани во Атлетико :свиркам::свиркам:

M

Mayavin

Гостин
Никогаш во мојот живот нема да ти го заборавам кога 2 пати му ја протна на Давид Луиз меѓу нозе и во твој уникатен El Pistolero стил му ја уништи кариерата пред цела Европа. Дефиниција за 9-ка што треба да биде, како да дава голови и да решета и маме да ебава. Фала ти за се човеку.

4.jpg

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Никогаш во мојот живот нема да ти го заборавам кога 2 пати му ја протна на Давид Луиз меѓу нозе и во твој уникатен El Pistolero стил му ја уништи кариерата пред цела Европа. Дефиниција за 9-ка што треба да биде, како да дава голови и да решета и маме да ебава. Фала ти за се човеку.

Прегледај го приврзокот 267825
Кои патетики, прво го псуеа дека не сакал да си оди, бил себичен, дебел и пропаднат, а од кога буквално го избркаа од клубот, никогаш немало да го заборават и вечно ќе му биле благодарни.

Fake клуб со fake навивачи, совршено си одговараат.

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.952
Поени од реакции
23.807
@Донев и @Uli Hoeneß утре на готовс во темата Официјални трансфери/позајмици. :D

Неможеш со @Uli Hoeneß
Јас пред некое време за еден трансфер, гледам на твитер постирано пред 5 минути...викам нема шанси да го има на кајгана. Отварам темата со Официјални трансфери, Uli веќе постирал пред 4 мин.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Неможеш со @Uli Hoeneß
Јас пред некое време за еден трансфер, гледам на твитер постирано пред 5 минути...викам нема шанси да го има на кајгана. Отварам темата со Официјални трансфери, Uli веќе постирал пред 4 мин.
Он пред 7 мин постирал хахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom