- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
Mislam deka Denver povekje nema da mozat da igraat tolku dobro kako sto igraa do sea, a i Lakersi vo serijava do sea igraat sigurno ispod ocekuvanjata, posebno kralot, go nema nikade covekov da reshi edna utakmica, dzabe mu e triple double koga Lakersi ja gubat utakmicata.
Ako Dejvis ne ja pogodese trojkata so buzzer beater vo Game2, Lakersi sea ke gubea 2-1 vo serijata.
Sakam da kazam sea vredi da se stavaat pari na Lakersi naredni 2 utakmici , dosta im e na Denver, premnogu iznenadija, sea 2 pobedi po red ke vrzat Lakersi i 4-1 e serijava.
Si pravime realen muabet, Nagetsi nema sto da baraat povekje ovde.
A i ovaj Jokic kakvi shutevi na srekja pogoduva celo vreme, neverojatni shutevi na srekja pogoduva likot, dosta mu e i na nego.
Siguren sum nekako deka tuka mu e krajot na Nagetsi, 4-1.
Ako Dejvis ne ja pogodese trojkata so buzzer beater vo Game2, Lakersi sea ke gubea 2-1 vo serijata.
Sakam da kazam sea vredi da se stavaat pari na Lakersi naredni 2 utakmici , dosta im e na Denver, premnogu iznenadija, sea 2 pobedi po red ke vrzat Lakersi i 4-1 e serijava.
Si pravime realen muabet, Nagetsi nema sto da baraat povekje ovde.
A i ovaj Jokic kakvi shutevi na srekja pogoduva celo vreme, neverojatni shutevi na srekja pogoduva likot, dosta mu e i na nego.
Siguren sum nekako deka tuka mu e krajot na Nagetsi, 4-1.