Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.724
Поени од реакции
12.741
Во Вест Хем и тренер и играчи се заразија. Директорот им вика се повеќе изгледа дека нема да успеат да купат некој, секој ден се повеќе паѓал во депресија. Чудо ќе биде ако не испаднат овие сезонава, посебно па со Мојс на клупа.
Малце он-топик, што одлука донесоа во вакви ситуации ? Ќе ги изолираат само заразените, или ќе им ги откажуваат натпреварите ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.724
Малце он-топик, што одлука донесоа во вакви ситуации ? Ќе ги изолираат само заразените, или ќе им ги откажуваат натпреварите ?
:toe:
Натпреварот на Тотенхем го откажаа поради заразени играчи на Лејтон. За овие од Вест Хем дознале саат пред натпреварот и се играше. Некои други па прочитав одбиле да се тестираат за не ризикуваат да им го откажат натпреварот и да не земат пари :D
Иначе да, само заразените се изолираат. Во ПЛ секако цело време ги тестираат и не би требало да има некои проблеми како во куповиве со клубовите од ниските лиги. Не знам дали има максимален број кој е дозволен пред да ти откажуваат натпревари. Претпоставувам се додека имаш доволно играчи за натпреварот, терај.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Иначе премиерлигашките клубови им ги плаќаат тестирањата на противниците у куповите за екипи од league 1 надоле. Пошто задолжително тестирање има само во премиер и чемпионшип.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.724
Иначе премиерлигашките клубови им ги плаќаат тестирањата на противниците у куповите за екипи од league 1 надоле. Пошто задолжително тестирање има само во премиер и чемпионшип.
Изгледа и во чемпионшип ги тргнале, видов дека и Челзи им плаќа на Барнсли.

Уствари може си имаат само пред натпреварите од чемпионшип.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има нов пакет рестриктивни мерки во UK, освен тоа што публика нема да има во скоро, сега и пабовите ќе работат до 22 часот. Мислам дека тешко и сезонава да се врати публиката назад, ќе има големи загуби на ставка matchday revenue.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Има нов пакет рестриктивни мерки во UK, освен тоа што публика нема да има во скоро, сега и пабовите ќе работат до 22 часот. Мислам дека тешко и сезонава да се врати публиката назад, ќе има големи загуби на ставка matchday revenue.
Арсенал - Ливерпул во понеделник е поместена од 8:15 во 8:00 (local time), за да има време тие што ќе гледаат во пабови да ја изгледаат цела :D

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Јас типувам дека ќе има нова пауза како лани, порано или подоцна ќе се деси и сезонава.
Same here. Цела Англија ми се чини „му го врие“ на Борис, сите нешто мрчат против мерките кои ги преземаат дека се неосновани и се нешто се одлага враќањето на навивачите на трибините. Не би ме чуделно ниту ако реагираат клубовите во скоро време, пошто трпат огромни загуби.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.724
Same here. Цела Англија ми се чини „му го врие“ на Борис, сите нешто мрчат против мерките кои ги преземаат дека се неосновани и се нешто се одлага враќањето на навивачите на трибините. Не би ме чуделно ниту ако реагираат клубовите во скоро време, пошто трпат огромни загуби.
На кој начин би реагирале?

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
На кој начин би реагирале?
Па сигурно или да бараат на некој начин да бидат ај да речиме „субвенционирани“, или пак ќе ургираат да се дозволи да се исполнува одреден капацитет на стадионите со навивачи.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.724
Поени од реакции
12.741
Ако тера вака, а изглеа ќе тера, не ме чуди уткамиците да ги напраат on-demand, да си плаќаш за тоа што сакаш да го гледаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom