Зашо бе минус? Ја за плус га мислам, поточно у се плус 42,5 граница имаLebron points 26,5 - 1,90 sportlife
До сега во плеј офот на оваа граница има 6 овери и 6 андери.. ако добро прочитав, под упитком е за текмава нешто повреда препони.. и да биде опоравен мислам дека ќе го штедат и нема да има голема минутажа, очекувам околу 30 минути.. за све плус можеби ќе го даде, тука се и асистенциите негови.. барем тоа е моето мислење..Зашо бе минус? Ја за плус га мислам, поточно у се плус 42,5 граница има
Секоја утакмица ги стават упитни и нега и Дејвис ама секад играт и нема шанси да га штедат сга посебно, ама не се знае може ипак да испадне минус поени ама за укупно се мислам дека му е мала граница и би требало да иде плусДо сега во плеј офот на оваа граница има 6 овери и 6 андери.. ако добро прочитав, под упитком е за текмава нешто повреда препони.. и да биде опоравен мислам дека ќе го штедат и нема да има голема минутажа, очекувам околу 30 минути.. за све плус можеби ќе го даде, тука се и асистенциите негови.. барем тоа е моето мислење..
Автоматски споено мислење:
би идел и со кадвел поуп овер 1,5 тројки 1,70...
Батка ако некој ја стаил куќата може сеа да си размислува за нов спратDrugar, Makabi TA ima sest(6) zarazeni fudbaleri od koi dvajca se prvotimci... Ima razlika, nemoj dezinformacii da shirish, nekoj ke ja klaj kukjata i ke treba da zivee na ulica posle...
Realna dvojka, ama ima revansh, taka da, ne e za all in
Djabe mu e kukjata koga si go skrati zivotot za 10 godini ...Батка ако некој ја стаил куќата може сеа да си размислува за нов спрат
1-2 FT
Pred nekolku meseci im stavile 107 poeni.USK Prague - Usti nad Labem - T2 -84.5 @1.7
Гостите последен пат дале повеќе од 84 коша во 2015 година.
USK е тим во кој играат млади надејни кошаркари од Чешка, играат тврда одбрана и мислам дека Usti ќе има проблеми во нападот.
Во оваа граница ни помага и самата "специфична" сала каде што многу од тимовите несакаат да играат и недаваат многу поени. Ако гледате историја на натпревари во салата на USK нека не ве лаже Nymburk кои се неколку класи подобри одколку Usti.
А ти за промена да оставиш некој тип? Темата не функционира по правилото јас само земам типови од тука.Decki kup na makedonija deneska nekoj tip ?
Леле овие и кошаркарски тим имале, у УСТА да ги ебам, лани фудбалскиот тим ме закрпи.USK Prague - Usti nad Labem - T2 -84.5 @1.7
Гостите последен пат дале повеќе од 84 коша во 2015 година.
USK е тим во кој играат млади надејни кошаркари од Чешка, играат тврда одбрана и мислам дека Usti ќе има проблеми во нападот.
Во оваа граница ни помага и самата "специфична" сала каде што многу од тимовите несакаат да играат и недаваат многу поени. Ако гледате историја на натпревари во салата на USK нека не ве лаже Nymburk кои се неколку класи подобри одколку Usti.