Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Cekam brojce Za zena mi nema preku konzulat kako da go dobijam 2 meseci cekam.

Sent from my SM-G960U using Tapatalk
Околу 3 месеца се чека во просек, ќе мора да бидеш стрпелив.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Imase eden pop porano, frlase molitvi za ukazi.. aj ke go molam edna molitva za utre ako moze haha
Може вака нешто ?

Г-ѓо Јотова, која си на функција,
да се свети името Твое,
да дојдат указите Твои,
да биде волјата Твоја,
како во министерството за правосудие,
така и во ДАБЧ.
Пасошите наши насушни дај ни ги денес
и прости ни ги грешките во документите наши
како и ние што им ги проштеваме на нашите посредници.
И не нè воведувај во дополнителна проверка,
но избави нè од отказ.
Амин!

Последно уредено:
Фалш бугарски? Па ти и затвор можело да лежиш.
100% ти стои таму во досие, гледат се да знаете.
Јбг друже се бива у животот, шо е тоа , забраната е тргната од Германија , после тоа бев на брод , скоро пола и повише Европа ја поминав и уса , па ќе видиме шо ќе испадне

Јбг друже се бива у животот, шо е тоа , забраната е тргната од Германија , после тоа бев на брод , скоро пола и повише Европа ја поминав и уса , па ќе видиме шо ќе испадне
Така е, живот... Ајде со среќа

Здраво Другари и други мачни души на форумот. Во четврток на 1.10 ќе одам по указ во Софија. Закажав тест у Авицена на 29ти. Е сеа за на граница ми треба оригинал или може испринтаниот заедно со фискалната ? Некој што имал искуство у скоро време ?

Оригинал само! И фискална обавезно, плус преведен на англиски.

Овие прават превод, а оригинал ќе мора утредента да си го подигнам, ми беше проблен оти не живеам Ск, али јбг коа си се фатил на оро...

Srcinja moojjj KONECNO POLOZITELNO KAIMENEEEE JEEEEEEEEEEEE od 20.05.2020 na finalnaaaaa zdravje i ukaz pobrzoooooo @Dronskittt moras da imas brat promena pred mene siiii ajde izraduvaj neeeee. @palekrstic i @Alexija ve sakam <3
Redno Bese ,cestitki bratce .....
Автоматски споено мислење:

@Alexija Ajde do kade sme .....ABE STO E OVA ZASPANI NA FORUMOV,KAJ VI E SILATA KAJ VI E MLADOSTA. ajde zivo zivo deneska ukazi kje frcat
.......;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom