Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 15.294
- Поени од реакции
- 5.954
Никогаш нема да му го заборавам Гвардиола. Цело лето ја тупеше и на крајот завршивме со Сари.Знам нема гајле ама човекот кога заслужва, заслужва то е.![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Никогаш нема да му го заборавам Гвардиола. Цело лето ја тупеше и на крајот завршивме со Сари.Знам нема гајле ама човекот кога заслужва, заслужва то е.![]()
Никој нема да му го заборај, ама пак отказот на Сари прв го најави оца лето и некои потези други ете и Мората.Никогаш нема да му го заборавам Гвардиола. Цело лето ја тупеше и на крајот завршивме со Сари.![]()
Ок, можеби не е Левандовски или Кејн, но не смееш да го потцениш. Во Јуве му одеше прилично добро, и мислам дека Пирло не за џабе го бара. Процентот на реализација, еве да го споредиме со Џеко му е тука некаде сличен, ама Мората можеш да го користиш на повеќе позиции, и е помлад од Џеко.Upside potential и Мората во иста реченица не одат, можи во 2014 но во 2020 никако.
Премногу Injury prone е. Ако земат добра сума, зошто да не..Agent Jorge Mendes reportedly wants to bring Juventus winger Douglas Costa to Wolverhampton Wanderers.
The Portuguese agent is, according to Tuttosport, looking to find a solution for the winger and pushes to accelerate a deal with Wolves in the Premier League.
Diogo Jota recently moved to Liverpool and paved way for Douglas Costa’s proposed arrival, but Juventus would have to replace the Brazilian within the transfer deadline.