Дури не си оди Кедира или Коста нема да се донеси др.Добра опција е Мората на позајмица, секако не е задолжителен откуп.
Кога дојде тој, нека го земат и Кин па ќе биде интересно.
Ме нервира што не слушам нови имиња за средината од теренот.
Запамети си го постов, ќе те потсетам некогаш во иднинаАбе каки Мората, Пјаца ќе допринесеше повеќе.. незнам кој ви е филмот со Мората.. испукана пушка, 2-3 сезони изигра на ниво.. еве кој прати примера нека каже кој ебен допринос го има у Атлетико до сега? 5 гола ако има јас глава сечам...
Ако е грешам Момблано го најави Мората како опција прв.
Ди Марцио Жиру
Романо Суарез
![]()
Не зборам за денес. Момблано одамна го најави.) Јас морам да ти реплицирам:
Матео Морето (oд тимот на ЏДМ) прв го најави:
Aко добро сватив, малиов барал повеќе плата од Сандро и од Данило?
Автоматски споено мислење:
Годишно бара не неделноAко добро сватив, малиов барал повеќе плата од Сандро и од Данило?
Ако е вистина, да сум на местото на Пирло,Недвед и Паратичи ќе го оставам да гледа цела сезона Сериа А од трибини, и следна сезона слободно на Специа можи да и бара толкава плата.
Абе и ЏДМ имаше пред 2 недели онака пишано како опција Мората, ама онака дека Јуве се сериозно загреани и цифри и се прво најави овај на ЏДМ новинарот.Не зборам за денес. Момблано одамна го најави.
Ако реплицирај![]()
Знам нема гајле ама човекот кога заслужва, заслужва то е.Абе и ЏДМ имаше пред 2 недели онака пишано како опција Мората, ама онака дека Јуве се сериозно загреани и цифри и се прво најави овај на ЏДМ новинарот.
Те ѓибам нонстоп за Момблано![]()
Не видов дека било per year кај него, а трипати го прочитавГодишно бара не неделно![]()
Не,он зема 50к за на година,, овие земаат повеке од него за недела денаAко добро сватив, малиов барал повеќе плата од Сандро и од Данило?
Ако е вистина, да сум на местото на Пирло,Недвед и Паратичи ќе го оставам да гледа цела сезона Сериа А од трибини, и следна сезона слободно на Специа можи да и бара толкава плата.