Добро тогаш, така нека е. Ако промаши нареден пат тогаш ќе го пцуеме, има фора Ама јас пак си стојам на моето дека пенал не се изведува така,ама ајде.Муабетот ти беше дека треба да научи да шутира.
Нема врска што е ризично се додека му фуккционира. А функционира.
Сигурно, се гледаше дека зимаа залет
0 шанси.
Не постоевте, црвениот само ви ги скрати маките за да имате изговор за поразот.Сигурно, се гледаше дека зимаа залет
0 шанси.
Јас од 2016 ти верувам на зборот во овие врвни анализи и прогнози. Уште кога кажа дека Челзи со Конте нема ниту топ 6 да биде. За потсетување, Челзи стана шампион таа сезона.Челзи ќе биде најголемо раочарување оваа сезона, очекувам да не фатат топ 4. Наспроти колективните оргазми на нивниот преоден рок, вистината е дека купија еден квалитетен играч и тоа за ефтини пари, Вернер. Се другото ќе биде промашување. Хавертс нема физичка конституција да игра во ПЛ, со заби ќе го изедат, а сличен на него е Зијеш. Очекувам барем еден од нив да се завлечка со повреди, чисто заради физикусот. Чилвел сите што пратат ПЛ знаат што катара е, со него одбраната на Челзи е послаба наместо појака. За Тиаго не знам што би рекол, пресикусен е, сигурно ќе биде засилување, а и не можеш да не бидеш засилување во конкуренција на Кристенсен. Истото важи и за ова црнчето што го носат за голман, полош од Кепа нема да биде.
Се во се, Вернер е големо засилување наместо смешниот Абрахам, и пак Челзи ќе мора да се потпри на Пулишич, Канте и Ковачич. Со тие играчи лани на грогиран Манчестер, на Арсенал кој пола сезона беше канта за напувуцавање и на Тотенхем во хаос, со судни маки заврши на четврто место. Оваа година во многу посилна конкуренција, со појачан плус и Евертон, Челзи со онаа комична одбрана ќе биде ван топ 4.
Слободно направете букмаркс од овој мој пост, се читаме во Јуни.
И ти имаш погодено дека Бакајоко ќе биде врвен фудбалер. Сите сме имале одлични прогнози. Треча среча ќе биде оваа сезона.Јас од 2016 ти верувам на зборот во овие врвни анализи и прогнози. Уште кога кажа дека Челзи со Конте нема ниту топ 6 да биде. За потсетување, Челзи стана шампион та сезона.
Ама добро, се случува. Ете лани се поправи со прогнозата дека Челзи со Абрахам и Маунт нема теоретски шанси да обезбеди ЛШ.
Еднаш ќе погодиш, ќорава кока...
И без тоа веројатно ќе изгубеа, не ми се свиѓаше пристапот.Не постоевте, црвениот само ви ги скрати маките за да имате изговор за поразот.
Wowowow izgubivne deka so chrvem
Е добро, ајде ќе најдеме некој флоп на Челзи и ќе те поврземе со него, да биде дека и ти си се избламирал.И ти имаш погодено дека Бакајоко ќе биде врвен фудбалер. Сите сме имале одлични прогнози. Треча среча ќе биде оваа сезона.
Велиш? Јас живеам од прогнозирање, и тоа сосем солидно.Ти постојано прогнозираш и постојано си во дебела грешка.
daj mi od drogata.Osvoija Liverpulci dve tituli mislat deka se prajm Barselona so Pep ili Baern so Flik.
Kolku ste samo letnati visoko.... netipicno za siromaski klub.
Искрено се надевам дека живееш од прогнозирање други спортови.Велиш? јас живеам од прогнозирање, и тоа сосем солидно.