Sekogash taka izveduva i najchesto pogoduva. Jbg, Alisson e odlichen golman.bunny hop na cs 1.6 ne tuka
Sekogash taka izveduva i najchesto pogoduva. Jbg, Alisson e odlichen golman.bunny hop na cs 1.6 ne tuka
знам дека така изведува пенали и дека има добра реализација, ама кога ќе промаши изгледа ко глупак.Sekogash taka izveduva i najchesto pogoduva. Jbg, Alisson e odlichen golman.
Една репетиција дадоа само, и не се гледаше многу контакт. Небитно, кога не бива, не бива, тоа е мотото на Челзи денес од овој натпреварВАР пишуваше горе дека го проверуваат фаулот за пенал, тие тргаат линии за офсајд... Благе везе немаше со пенал, никаков контакт.
И што дека ќе го стават? Ликот има огромна плата во Челзи. Кој ќе му ја даде таа плата после овие претстави?80m za vakvi greski treba na tribina da go ostavaat. Pa koa kje mi tekne deka nejkese da izleze u toa kupot, se bunese, bratov Kepa ima i povekje od dovolno da go stavaat na transfer lista.
Edino da se sozali Atletik Bilbao pa da go zeme kako negov maticen klub, i ovoj da se otkaze od negovata visoka plata, sto cisto sumljam deka kje se otkaze.И што дека ќе го стават? Ликот има огромна плата во Челзи. Кој ќе му ја даде таа плата после овие претстави?
Не се курчи бе, само 150 милиони од 300 милиони им играа. Ќе видиш со сите 300 колку се подобри.Абе. Ајде. БЕГАЈТЕ. Од. Тука !!!
Олигарсиииииии