- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
15 милиони некој да даде за Лингард треба Вудвард со панделка да им го испрати.Ова со Лингард за 27 милиони фунти ми е ко со Дибала лани. Too good to be true.
15 милиони некој да даде за Лингард треба Вудвард со панделка да им го испрати.Ова со Лингард за 27 милиони фунти ми е ко со Дибала лани. Too good to be true.
Па и пишува низ артиклите дека идејата е да го продадат Дели Али, и да го земат Лингард потоа.За Дибала може и имало интерес, за овој далеку од тоа. Ко прво секнаа со пари за годинава Тотнем и за трансфери и плати при оваа криза, друго сега го земаа Бејл за на таа страна, Моура бекап.
Ако нешто евентуално докупат или на позајмица земат, прво ќе треба да продадат нешто, а и Мурињо рече дека по шпиц би иделе ко што знам.
Да се надоврзам, изгледа има сериозен интерес за Тореира од АтлетикоПоима немам дали е веродостоен извор ама логичен и позитивен исход за двете екипи, се надевам дека е точно
Не е комплетиран трансферот, само стигнал за да прави медицински и да потпише. Италијаните уште кога ќе слетаат зимаат да постираат сликиВидал од Барселона во Интер
Полу-официјално значи, тргни го тогаш, не знаев.Не е комплетиран трансферот, само стигнал за да прави медицински и да потпише. Италијаните уште кога ќе слетаат зимаат да постираат слики![]()
Блазе си ти, за двата клуба за кој имаш навивано во ПЛ ќе игра Лингард.Прегледај го приврзокот 267381
Мислев се заебаваат на почетокот, ама ова почна да ме плаши. Дај барем Али земете го во спортивен.
My life in nutshell... Од некои работи нема бегање, убаво викам да преминам во Сити или Ливерпул, има да ги вратам 15год уназад.Блазе си ти, за дават клуба за кој имаш навивано во ПЛ ќе игра Лингард.
Ливерпул земи го, многу сила имаат земено. Сити секако Гвардиола ќе си замине догодина, ќе имплодираат вака или онака.My life in nutshell... Од некои работи нема бегање, убаво викам да преминам во Сити или Ливерпул, има да ги вратам 15год уназад.