Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
header.jpg

Dark Souls III Screenshot 2020.08.22 - 22.41.35.02.png

Треба ли опис ?! Ма не ме дупи !

А како прво, shout-out to @wot! Да не беше ликов можеби немаше ни да и' ја дадам таа втора шанса на таа клучна двојка од која што сѐ започна (т.е. сигурно немаше :D )
Но ликов добро ме законтра и ваљда тој го разгори "гневот" во мене. Гневот кој те вози низ цела игра, оној кој не е остава да направиш бич-аут и да се откажеш од оргазмот кој следи после крајот од играва.

А конкретно во врска со играва- нема што многу да се зборува. Уствари има, но доволно е напишано низ годините наназад. А и еден долгометражен пост е премалку да бидам искрен кога се станува збор за ова име.

Иначе последни подготовки за Секиро, да.
Active mode - FUCK YOUR SHIELD!

Let's do this shit!

Spider-Man_PS4_Selfie_Photo_Mode_LEGAL.jpg

Уште е рано да се каже но после три часа гајмплеј мошам да кажам дека може само вода да и носи на Batman Arkham Knight.

Kingdoms of amalur :)

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Старата или оваа што искочи Rereckoning? Воглавно интересна игрица но станува здодевна по некое време плус тие сајд квестовите им стануваат иритантни.

Старата или оваа што искочи Rereckoning? Воглавно интересна игрица но станува здодевна по некое време плус тие сајд квестовите им стануваат иритантни.
Re-reckoning, и точен ти е заклучокот, ќе мора да поиграм само main quest од сега, пошто се изморив од трчање.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

بازی-Hades.jpg
Supergiant со ова више се 4/4, инди ројалти.
роуглајк, со мање више типична длабочина во однос на изобилството на абилити/ајтеми/перкови за жанрот, со додавка на тоа што носат и е претпознатливо за нив... артстајл, саундтрак, војс актинг што посрамотуе трипл еј студија и quirky тејк и раскажување на постоечки сетинг, у случајов грчки пантеон.
инстант есенцијал за жанрот.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom