Левица - Политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата Jack NolanProf.19
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Борат, само тебе ти пишува дека си од Република Северна Македонија! :sneaky:
Играме според нивни правила.
Им влеговме у системот.
Ќе им го срушиме системот.

Што толку ти згрешил Трамп?

Прочитај го цитираното од Мерсиха бе. Не е ли кажано на Трамп начин? Ме потсети на пресот за ѕидот кога го прашаа дали ќе воведе вонредна состојба ако конгресот не му го одобри и одговори „i'll probably will do it, i would almost say, definitely“.

А како симпатизер на Левица се очекува од мене да пркосам на вмровците и ездеесовците.

Ништо од тебе не се очекува.

Ништо од тебе не се очекува.

Според кодексот на партијата како член должност ми е да се борам да има само една партија во Македонија - Левица.
Така да итекако се очекува да ги поништувам сите други партии.

А замисли Борат да е уствари Апасиев лично. Ќе биде тоа најголем plot twist на форумот до сега. :D
Сите ние сме Апасиев.
Апасиев - партија.

Прочитај го цитираното од Мерсиха бе. Не е ли кажано на Трамп начин? Ме потсети на пресот за ѕидот кога го прашаа дали ќе воведе вонредна состојба ако конгресот не му го одобри и одговори „i'll probably will do it, i would almost say, definitely“.
Мерсиха стана фактор кој може да влече луѓе по обвинителства, заради навредена суета. Кој би верувал. :D

Од Министерството за вистина се и овој и Ѓорѓи Н.
Барем овој е интересен, Ѓорѓија е сунѓер Боб во потфорум политика.
Ај лет- ова де Борат работи и од дома (ваљда) чим постира во 11 навечер, упорен и вреден момак. Ѓоре само од 9 до кај 17 часот максимум можеш да го затекнеш :icon_lol:

Мерсиха стана фактор кој може да влече луѓе по обвинителства, заради навредена суета. Кој би верувал. :D

Кој би верувал дека активист на СДСМ во време на власт на СДСМ може да го донесе Апасиев до обвинителство ?

1.png

Ама кругот се врти, ќе ги вика Апасиев во јавно обвинителство за брзо време ќе има плачки..

Kolku sto znam i vo SJO bese taka da ne bidi tolku siguren
119047744_3993132587370401_571152225111881079_n.jpg

Не зезај сега и ти. Ова е типична навреда базирана на стереотипи. Демек ако е Муслиманка и носи шамија одма е муџахединка. Ова е исто како на некој да му речеш дека е усташ само пошто е Хрват. Не може некој да пише вакво нешто а да нема намера свесно да навреди.
А ако е членка на организација која што под изговор дека со брод носи хуманитарна помош се обиде да прошверцува оружје во Палестина, при што имаше и престрелка со израелската полиција, во која им загинаа 15 души, смее да ја нарече муџахединка? Маж и беше и присутен на бродот. Не знам од каде вадите информација дека ја нарекол муџахедин само затоа што носела шамија. Оваа и маж и се поврзани со еден куп такви сомнителни „верски“ исламски организации, во секоја нормална држава би биле под присмотра на државните служби.

Kolku sto znam i vo SJO bese taka da ne bidi tolku siguren
И јас ако земам сега снимки од МВР кога снимале на студентските протести ќе се најдам затоа што сум бил еднаш присутен, тоа значи и дека ја сум бил дел од истата чорба после толку различни ставови од тие луѓе кои ја превземаа власта од 2016?
Знаел Ченто дека после 41 ќе му се случи во слободна Македонија да биде убиен?
Борбата пред тоа била оправдана или не?
Така е и со таа борба.

А тоа со СЈО како што јас имам разбрано човекот бил повикан таму професионално, најверојатно не одлучувал за ништо таму, но не е важно, ете тоа може да му е минус зошто иако секој работи за плата, јасно беше за што беше создадена СЈО.

Ај лет- ова де Борат работи и од дома (ваљда) чим постира во 11 навечер, упорен и вреден момак. Ѓоре само од 9 до кај 17 часот максимум можеш да го затекнеш :icon_lol:
Во се што работиш треба да бидеш упорен и да не се откажуваш. Да си стоиш зад секој твој збор и да бидеш спремен истиот да го браниш.

Инаку не работам за пари. Тоа го правам од личен ќејф. Задоволство, гордост ми е дека се појави македонец после 30 години, достоен да не води. И тоа многу ме радува.

Се надевам и другите македонци ќе ја согледаат неговата величина и ќе го поддржат другарот Апасиев. Човек без дамки. Неподмитлив. Македонец - патриот.

И јас ако земам сега снимки од МВР кога снимале на студентските протести ќе се најдам затоа што сум бил еднаш присутен, тоа значи и дека ја сум бил дел од истата чорба после толку различни ставови од тие луѓе кои ја превземаа власта од 2016?
Знаел Ченто дека после 41 ќе му се случи во слободна Македонија да биде убиен?
Борбата пред тоа била оправдана или не?
Така е и со таа борба.
Kapacitetot tvoj go znaeme, nemora da se pravdas. Si otisol si otisol, tolku ti delile.
A Apasiev najverojatno po cigari bese i slucajno go fati kamerata. Jbg se slucva inaku vrska nema. Muabeti.
А тоа со СЈО како што јас имам разбрано човекот бил повикан таму професионално, најверојатно не одлучувал за ништо таму, но не е важно, ете тоа може да му е минус зошто иако секој работи за плата, јасно беше за што беше создадена СЈО.
I tie sto bile vo koncentracionite logori sto gi palele peckite samo profesionalno bile angazirani, za nisto ne odlucuvale, najverojatno za korka leb ama ..........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom