- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.032
Никогаш не сркал со нив.Pa iskusen e deckoto, do vcera so se veli od ista cinija srkase so niv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никогаш не сркал со нив.Pa iskusen e deckoto, do vcera so se veli od ista cinija srkase so niv.
Играме според нивни правила.Борат, само тебе ти пишува дека си од Република Северна Македонија!![]()
Siguren si?Никогаш не сркал со нив.
Што толку ти згрешил Трамп?
А како симпатизер на Левица се очекува од мене да пркосам на вмровците и ездеесовците.
Ништо од тебе не се очекува.
Да.Siguren si?
Сите ние сме Апасиев.А замисли Борат да е уствари Апасиев лично. Ќе биде тоа најголем plot twist на форумот до сега.![]()
Мерсиха стана фактор кој може да влече луѓе по обвинителства, заради навредена суета. Кој би верувал.Прочитај го цитираното од Мерсиха бе. Не е ли кажано на Трамп начин? Ме потсети на пресот за ѕидот кога го прашаа дали ќе воведе вонредна состојба ако конгресот не му го одобри и одговори „i'll probably will do it, i would almost say, definitely“.

Ај лет- ова де Борат работи и од дома (ваљда) чим постира во 11 навечер, упорен и вреден момак. Ѓоре само од 9 до кај 17 часот максимум можеш да го затекнешОд Министерството за вистина се и овој и Ѓорѓи Н.
Барем овој е интересен, Ѓорѓија е сунѓер Боб во потфорум политика.
Мерсиха стана фактор кој може да влече луѓе по обвинителства, заради навредена суета. Кој би верувал.![]()

Kolku sto znam i vo SJO bese taka da ne bidi tolku siguren
А ако е членка на организација која што под изговор дека со брод носи хуманитарна помош се обиде да прошверцува оружје во Палестина, при што имаше и престрелка со израелската полиција, во која им загинаа 15 души, смее да ја нарече муџахединка? Маж и беше и присутен на бродот. Не знам од каде вадите информација дека ја нарекол муџахедин само затоа што носела шамија. Оваа и маж и се поврзани со еден куп такви сомнителни „верски“ исламски организации, во секоја нормална држава би биле под присмотра на државните служби.Не зезај сега и ти. Ова е типична навреда базирана на стереотипи. Демек ако е Муслиманка и носи шамија одма е муџахединка. Ова е исто како на некој да му речеш дека е усташ само пошто е Хрват. Не може некој да пише вакво нешто а да нема намера свесно да навреди.
И јас ако земам сега снимки од МВР кога снимале на студентските протести ќе се најдам затоа што сум бил еднаш присутен, тоа значи и дека ја сум бил дел од истата чорба после толку различни ставови од тие луѓе кои ја превземаа власта од 2016?Kolku sto znam i vo SJO bese taka da ne bidi tolku siguren
Во се што работиш треба да бидеш упорен и да не се откажуваш. Да си стоиш зад секој твој збор и да бидеш спремен истиот да го браниш.Ај лет- ова де Борат работи и од дома (ваљда) чим постира во 11 навечер, упорен и вреден момак. Ѓоре само од 9 до кај 17 часот максимум можеш да го затекнеш![]()
Kapacitetot tvoj go znaeme, nemora da se pravdas. Si otisol si otisol, tolku ti delile.И јас ако земам сега снимки од МВР кога снимале на студентските протести ќе се најдам затоа што сум бил еднаш присутен, тоа значи и дека ја сум бил дел од истата чорба после толку различни ставови од тие луѓе кои ја превземаа власта од 2016?
Знаел Ченто дека после 41 ќе му се случи во слободна Македонија да биде убиен?
Борбата пред тоа била оправдана или не?
Така е и со таа борба.
I tie sto bile vo koncentracionite logori sto gi palele peckite samo profesionalno bile angazirani, za nisto ne odlucuvale, najverojatno za korka leb ama ..........А тоа со СЈО како што јас имам разбрано човекот бил повикан таму професионално, најверојатно не одлучувал за ништо таму, но не е важно, ете тоа може да му е минус зошто иако секој работи за плата, јасно беше за што беше создадена СЈО.