Борат
Сагдиев
- Член од
- 22 јули 2019
- Мислења
- 1.630
- Поени од реакции
- 1.001
- Локација
- Република Македонија
- Веб-сајт
- www.levica.mk
Молотов е обично кога сме на протест.Па не протестира секој ден. Башка тоа "сад со течност", да не е писоар!?
Инаку е вода.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Молотов е обично кога сме на протест.Па не протестира секој ден. Башка тоа "сад со течност", да не е писоар!?
Не бе нокшир е. На шарените не им мирисаат...Па не протестира секој ден. Башка тоа "сад со течност", да не е писоар!?
К*ртони и боја кога обично сте на протест.Молотов е обично кога сме на протест.
Инаку е вода.
Тоа капиталистите носат.К*ртони и боја кога обично сте на протест.
Мохито со лимета во термус е тоа да не се правиме опасни.Тоа капиталистите носат.
Ние левичарите строго молотов.
Мислев ранците ви се заштитен знак.Тоа капиталистите носат.
Ние левичарите строго молотов.
Тоа ни е заштитен знак.

Има дана за мегдана.Мохито со лимета во термус е тоа да не се правиме опасни.
Што толку ти згрешил Трамп?Тоа го прави во Трамп стил
Само не знам дали го плаќаат екстра за двата акаунти или и од двата си работи за истата плата.Гледам немаат намера модераториве да го банираат трол ботов од темава така да поштедете се од глупости..
Прегледај го приврзокот 266910
Немам друг акаунт ако мислиш за мене. Тоа е против правилата на форумот.Само не знам дали го плаќаат екстра за двата акаунти или и од двата си работи за истата плата.
Од Министерството за вистина се и овој и Ѓорѓи Н.Само не знам дали го плаќаат екстра за двата акаунти или и од двата си работи за истата плата.
Немам друг акаунт ако мислиш за мене. Тоа е против правилата на форумот.
А како симпатизер на Левица се очекува од мене да пркосам на вмровците и ездеесовците.

Pa iskusen e deckoto, do vcera so se veli od ista cinija srkase so niv.Кога некој ќе им сервира од нивната помија, ќе им врати со иста мера, одма со закани од тужби, хелсиншки на апаратима, хистерија.