Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Пази само бидејки знаеш можно е да нема ниту еднаш 40:40 на еден тениски натпревар. Познаник вака се изгоре бараше пред 5-6 години после безпари работеше цела година.
Знам не е тип ама повеќе препишувам од овде :D Еве ја Омск 3-0 @Riddler (y)(y)
Немојте предвреме со радост на хокеј глеам шо се дешавало ЛОЛ еднаш иам чекано 45 мин гол и :kuracc: Имав многу подобар бет ќе ги соберев сите лајкој на темава ке постирам во добивка после 10 немав време да споделам со никого за жал. :(

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Уште непочнат вториот сет јади брејк бе, да му го ебам газот црнечки растртлаен.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.043
Уште непочнат вториот сет јади брејк бе, да му го ебам газот црнечки растртлаен.
Дабогда сврти ради вас што ја имате али лош тип беше денес Стивенс. Далеку е таа од формата од пред 2-3 години, нарочито не па да ја бркаш на земја против ударач. Мугуруза не играше до толку лошо во Њу Јорк колку што Цветето беше разулавено и како ѕид отпозади основна линија.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Visp - Chaux de Fond hokej prijatelska LIVE over 4,5 1,65

Momentalno e kraj na 2 tretina i rezultat e 2:1 .. Vredi da se izigra over jer mnogu golovi davaat ekpive, niednas do sega ne izigral gostinot under 4,5, gi zaprativ uste preeska i 3 gola dadoa vo pocetnite 4 minuti od prva tretina i posle toa 36 minuti nieden gol nemase.. cudno.. veruvam deka se sposobni da dadat 2 gola do kraj..

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.014
Ми се повраќа од вакви тенисери како Стивенс. МИ СЕ ПОВРАЌА.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.014
Ja уби Мугуруза. Сервираше како надрогирана, со ваква игра нема кој да ја тепа во Рим.
Освен некоја аутсајдерка надвор од топ 50 со која Мугуруза нема да може да го погоди полето за двојки

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Visp - Chaux de Fond hokej prijatelska LIVE over 4,5 1,65

Momentalno e kraj na 2 tretina i rezultat e 2:1 .. Vredi da se izigra over jer mnogu golovi davaat ekpive, niednas do sega ne izigral gostinot under 4,5, gi zaprativ uste preeska i 3 gola dadoa vo pocetnite 4 minuti od prva tretina i posle toa 36 minuti nieden gol nemase.. cudno.. veruvam deka se sposobni da dadat 2 gola do kraj..
(y)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Вавринка губи 3-0 со два брејка од некој рандом Италијан собран по улиците на Рим. :D

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.014
Гренд Слем шампион изгуби 7 гема во низа од лик кој е надвор од топ 200. И ние се надеваме дека ќе направиме пари на тенис.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
тоа е од фер плеј на големиот џентлмен Вава,сака сите да успеат како него........

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А бе добро, вака ако гледате во право сте..
Ама од друга страна, човек што за година-две ќе се пензионира губи од некој 18 годишен и гладен за успеси

Бателете го Вавринка, веќе пензионерски мајндсет има он, лагано ќе си игра, се замара со повреди и све, толку може да му издржи телото.
Вака додека ќе може да победува Б-Ц класа тенисери ќе игра, кога ќе сврзе 5-6 вакви порази ваљда ќе најави дека за година од тогаш ќе се пензионира и тоа е тоа..

Е сега...да, по секоја логика требаше да победи денеска и треба да си лудак да очекуваш ова што се деси ама...ајде ќе видиме, со среќа нека ви е

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.014
Од 23 тениси денес во Рим, 13 отидоа на страна на аутсајдерите. Меѓу нив, Кориа го прегази Штруф, Де Минаур пропушти 1-0 во сетови и 3-0 во вториот, па 5-3 во третиот, Шаповалов кој "не го бива на земја" лесно против Пеља, Чекинато сврте на Едмунд, Мусети(појма немам кој е) држеше лекции на Стан Вавринка, Синиакова која беше ужас во трите одиграни меча после короната испушти само 4 гема против Кербер итн итн. Фалеше уште Вондрушова да испадне од Дои, а и тоа не беше далеку пошто Дои и се врати од 1-6 1-4 и успеа прва да поведе со брејк во третиот. Се на се, одличен ден.

Kajgana Shop

На врв Bottom