Фан Клуб: Интер

Сериозно, кога последен пат си го гледал Суарез?
Што си се навртел толку против Суарез мислиш Торес е, па 21 гол и 12 асистенции има на 36 натпревари минатата сезона.

Што си се навртел толку против Суарез мислиш Торес е, па 21 гол и 12 асистенции има на 36 натпревари минатата сезона.

Од тие 21 баба ми покојна Темјана ќе дадеше 19. Си го гледал како игра или само читаш статистики?

Од каде тоа дека Брозович ќе си оди 100%?

Инаку како што кажа Трибиани нас во моментов највеќе ни треба квалитетна замена напаѓач.
Ајде 99% нека биде. Марота имаше едно интервју пред некој ден во кое потврди дека Лаутаро останува, исто и Шкриниар а ке се разгледуваат понудите за Брозович.
Предходно имаше доста шпекулации за заминување на Броз, и проблемите кои ги направи надвор од теренот се плус причина да замине.

Од тие 21 баба ми покојна Темјана ќе дадеше 19. Си го гледал како игра или само читаш статистики?
Па и кај нас нека учествува во 40 голови ако сака и од лежење нека ги дава...

Не сакал да си оди од Интер и ќе се борел за место во прв тим.

Мартинез во Реал?
И тоа глава за глава со Лука Јовиќ, Шкрињар во Тотенхем, Годин готово потпиша со Каљари, Брозо во Монако за 25 милиони, Дармиан и Кумбула ги земавме, Конте изјавил дека смета на Кандрева во нападот, многу добро се покажал на тренинг...

И тоа глава за глава со Лука Јовиќ, Шкрињар во Тотенхем, Годин готово потпиша со Каљари, Брозо во Монако за 25 милиони, Дармиан и Кумбула ги земавме, Конте изјавил дека смета на Кандрева во нападот, многу добро се покажал на тренинг...

За Меси имаш некоја новост?

@Stefan-kobe тоа. Зналецот на приватниот живот на Меси и татко му и нивните одлуки во истиот и намерите во бизнисот надвор од фудбалската сфера. :kafence:

Јас немам ама сигурно ќе најдеш во Италијанските медиуми, цел тим го 'продадоа' а тука во Фан Клубов на секоја шпекулација им се ебат 100 мајки и на Конте и на Кинезите

Јас немам ама сигурно ќе најдеш во Италијанските медиуми, цел тим го 'продадоа' а тука во Фан Клубов на секоја шпекулација им се ебат 100 мајки и на Конте и на Кинезите
Конте ги заслужува сите пцовки на светов со потезите што ги влече и гомната што ги изеде.
Кинезите ако тргнат по негов памет и се посерат,истото ги чека.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Конте ги заслужува сите пцовки на светов со потезите што ги влече и гомната што ги изеде.
Кинезите ако тргнат по негов памет и се посерат,истото ги чека.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
И на крај се остана позади затворени врати, нит знаеме што бил проблемот ни како го решија ни што се договорија ни па која е трансфер политиката... Останува да читаме разни смешни шпекулации и да видиме како ќе се одвива трансфер пазарот.

За мене се освен титула ќе биде неуспех и Конте ќе нема на што да се вади, сам нека си ги пакува куферите без никаква оштета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom