Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.568
- Поени од реакции
- 59.293
И следната пак да го гледаме Нејмар?Резил, чист гол.
Нека го поништат Варот со време срамота е вака да се брукаат
И следната пак да го гледаме Нејмар?Резил, чист гол.
Нека го поништат Варот со време срамота е вака да се брукаат
Го плукна Алваро и овој бараше од вар црвен да му дадат, па Нејмар почна тогаш за расизам да плаче да си го извади другарот што дното го проби со него на утакмицава. Одвратна екипа.Има твитови дека Ди Марија го плукнал некого среде натпреваров, не знам во Франција дали има ретроспективни казни ама до вчера да си позитивен на корона а денес да плукаш некого Играчиве на ПСЖ мислам дека по ранкинг IQ се на дното во Европа.
Вчера гледам и си мислам што треба да те натера вака да се понашаш, посебно циганаријава бразилска прво со неговото глумење а после со неговите сељачки провокации, утре кога би се гледал на снимка жив срам ке ме изеде... ако си маж излупај се со тој што ти скака по живци иншто ти господ даде, попиеш казна и тоа е тоа, обвинувањето за расизам беше врв на бруката...Има твитови дека Ди Марија го плукнал некого среде натпреваров, не знам во Франција дали има ретроспективни казни ама до вчера да си позитивен на корона а денес да плукаш некого Играчиве на ПСЖ мислам дека по ранкинг IQ се на дното во Европа.
Moze na nas ni bode oci, ama ocigledno kaj tebe nema sto da bodat bidejki si SLEP i ne gledas zosto pisuvaat lugevo na temava.Kolku samo vi bode vo oci PSG, toa e cudo nevideno.
Ljubomorete bidejki gi imaat eden od najdobrite fudbaleri i timovi vo Evropa, osvojuvaat trofei od sala itn itn. A bi posakale vo vasite timovi da imaat igraci kako Nejmar, Mbape, Di Maria.......
Pa pisuvaat i deka nemalo da osvojat prvenstvo, gluposti.
Ne vrede da ti repleciram. Pozdrav.Moze na nas ni bode oci, ama ocigledno kaj tebe nema sto da bodat bidejki si SLEP i ne gledas zosto pisuvaat lugevo na temava.