Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Тим со сите сили се труди да му ја одземе титулата најголем лузер на Зверев. Најдобро би било никој од овие да не освои слем вечерва.

Не е возможно колку слабо игра Тим вечерва, од Сара Ерани би изгубил.

Леле колку ќе ми е криво ако не испадне + на гемови а прво го ставив Зверев па ми се виде многу коеф и сменив во + гемови :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ми се згади тенисот од квалитетов на финалето. Ќе престанам да гледам тенис кога ќе се пензионираат вистинските играчи.

Ti ebam toa celindzer igracot nikakov. Na so mozok bev bre da uplakam na 1.25 na finale na slem, koga cel eben turnir bese dokaz deka pogolema prevara od tenisot kako sport za kladenje NE POSTOI ... :tapp:

Со медведев тајбрејкови може да одлучуваат,значи најмалце 50-50,тим го нема сервисот да го доминира цел меч, ниту еднорачниот бекенд може да биде пресуден овде.... Зверев делува флегматичен и не доминира со атрактивни потези на турниров, игра и е стабилен како мирна вода, таа смиреност може да го однесе до титула овде
.
Автоматски споено мислење:

Screenshot_20200913_232321.jpg

Последно уредено:
.
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 266314
Јас те цитирав за мечот со Буста и глупостите што ги тропаше дека притисокот бил на Буста. Човекот не ни планирал дека ќе стигне во полуфинале, притисокот бил на негова страна...

Иначе @Syn вика дека Тием повреден игра, се сјебал со Медведев, така да можно е и тоа да е причина за изданието на Тием денес.

Јас те цитирав за мечот со Буста и глупостите што ги тропаше дека притисокот бил на Буста. Човекот не ни планирал дека ќе стигне во полуфинале, притисокот бил на негова страна...

Иначе @Syn вика дека Тием повреден игра, се сјебал со Медведев, така да можно е и тоа да е причина за изданието на Тием денес.
значи грешка било твоја,види ја дискусијата врати се поназад,јас реков дали тим ќе го загрози зверев со сервисот и бекендот на бетонот

значи грешка било твоја,види ја дискусијата врати се поназад,јас реков дали тим ќе го загрози зверев со сервисот и бекендот на бетонот
Точно е тоа до негде само проблемот со Ѕверев е што не е константен, еве види сега како падна на крајот на вториот сет, почна километарски аути да мава. Мала беше некако квотата на Тием иако според резултатите до сега на турнирот и оправдано до негде.

Нека предаде барем ако е повреден.

ќе предаел тим има дојава, не фатило пресадувањето на нов скочен зглоб ноќеска :)

Не е за заебавање работата, ако оди во петти сет Зверев на 2-2 ќе го изгуби тој сет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom