Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Евертон имаат супер состав не знам зошто мислите дека не можат да фатат топ 4
Затоа што Ливерпул, Сити и Јунајтед со Санчо ќе се борат за титула, што значи три позиции се зафатени. И Челзи освен ако сите засилувања се флопови би требало на крај да го обезбедат четвртото место.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Па Евертон моментално се тука негде на квалитет со Арсенал, Тотенхем, Лестер, башка имаат стар лисец на клупа. Ако овие можааат да се надеваат на топ 4 незнам зошто и Евертон да не. Е сеа може и 8ми да се, не викам не, но ако им се склопат коцките може да се замешаат во борба за топ 4.
До лани Тотенхем конкурент за титула им беше на сите со истиот состав минус Ериксен, годинава плус Доерти, Хојбјерг борба за 6-то
Кој се критериумиве незнам
Лани лога викав дека Арсенал умрени ќе завршат пред нив соте викаа за титула ќе се борат

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Затоа што Ливерпул, Сити и Јунајтед со Санчо ќе се борат за титула, што значи три позиции се зафатени. И Челзи освен ако сите засилувања се флопови би требало на крај да го обезбедат четвртото место.
Претпоставувам дека школа за сарказам и иронија имаш земено кај @dragonsky .

Не се знае кој е посмешен од вас двајцата.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Претпоставувам дека школа за сарказам и иронија имаш земено кај @dragonsky .

Не се знае кој е посмешен од вас двајцата.
Не се зезав. Санчо ќе игра десно крило за Манчестер и ќе се борат за титула.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
До лани Тотенхем конкурент за титула им беше на сите со истиот состав минус Ериксен, годинава плус Доерти, Хојбјерг борба за 6-то
Кој се критериумиве незнам
Лани лога викав дека Арсенал умрени ќе завршат пред нив соте викаа за титула ќе се борат
Мислењата лани беа зошто вас тренер ви беше гуд ебенин а нив Покетино. Кога го шутнаа Покетино, сите знаевме дека ќе пропаднат ко кауч.

Член од
13 септември 2020
Мислења
48
Поени од реакции
56
Не ме чуди што Мурињо почнал со пораз. Не ни гледав. Ама неможеш со ниту еден голем трансфер да се надеваш на нешто повеќе оваа сезона која ќе биде колење што се вика. Фаворити ми се Челзи за освојување. И би сакал. Само да не се Сити. Од другите екипи навивам за Лидс. И мислам дека сигурно ќе се во топ 10 ако не и во топ 7 нешто како Шефилд оваа сезона што помина.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Фаворити ми се Челзи за освојување. И би сакал. Само да не се Сити. Од другите екипи навивам за Лидс. И мислам дека сигурно ќе се во топ 10 ако не и во топ 7 нешто како Шефилд оваа сезона што помина.
Први фаворити се Челзи за освојување. И Лидс за топ 7. Ти сигурно имаш милиони направено на кладилница со вакви прогнози. Веднаш се гледа дека знаеш добро да процениш.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Постовиве вчера и денес на темава се како сите сетапи на random да се поставени. HDD со лоши сектори не и рамен.

Член од
13 септември 2020
Мислења
48
Поени од реакции
56
Први фаворити се Челзи за освојување. И Лидс за топ 7. Ти сигурно имаш милиони направено на кладилница со вакви прогнози. Веднаш се гледа дека знаеш добро да процениш.
Не навивам за Баерн Минхен. Премиер лигата одсекогаш ми била интересна. Не знам сега дали ова саркастично малку го мислиш или ми се потсмеваш не ми е тоа поентата. Челзи направи добри трансфери и би требало ајде да се борат за титула до крај така речи го. А Ман. Сити ги нејќам едноставно е така. Ливерпул лани освои. Еве нека се и Ман. Утд ама не верувам. Другите кандидати стандардни Арсенал, Тотенхем не ги гледам во топ 5 тимовите на крајот.
За Лидс немам само јас такво мислење туку многумина. И секогаш испаѓало така да тим кој влегува еден од Чемпионшип одигрува многу добра прва сезона. Фулам мислам дека повторно ќе испаднат.
Кладилница не друже не играм. Т.е. ретко играм поточно ама многу ретко. И немам среќа.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Кладилница не друже не играм. Т.е. ретко играм поточно ама многу ретко. И немам среќа.
Штета, се гледа дека имаш познавања, ама ете си немал среќа.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Го иступевте за Мурињо по едно коло еј. „Ама Покетино...“ по секој пораз ќе читам ебаве, патетично ко цмиздрење по бившата.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.549
Го гледав документарецот за Тотенхем, и страшно е колку Леви е убеден дека Мурињо ке им донесе трофеј. Прашање на време е само кога ке им прекурчи на играчите, и ке биде meltdown.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Мислењата лани беа зошто вас тренер ви беше гуд ебенин а нив Покетино. Кога го шутнаа Покетино, сите знаевме дека ќе пропаднат ко кауч.
Не е битно кој бил тренер на Арсенал, нас никој не не есапеше и со право, Тотенхем и со Покетино потонаа, финалето во ЛШ ги заслепи сите и одма станаа конкуренти за титула, а во тим имаат еден класа играч во Кејн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom