Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Нема како сакаш си го играш

Да може, сепак добри се (y) Само за исплата се малце бавни...
На интернет им е ставен лимитот 10000,со намера да неможеш да поентираш многу ако сакаш кај нив.Ако сакаш поише може ама да идеш у кладилница,па тој на авторизација да ти начука смешни квоти :D

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
На интернет им е ставен лимитот 10000,со намера да неможеш да поентираш многу ако сакаш кај нив.Ако сакаш поише може ама да идеш у кладилница,па тој на авторизација да ти начука смешни квоти :D
Со тие од копачка на авторизација беше циркузи 2016 и 2017 кога се уплајкаја јаки суми на РГ и Вимбл, после неколку добитни тикети веќе ги препозаваја тикетите и без никаква причина пајгаја квоти од 2 да речиме на 1,70 и ги баталив, после тоа го усраја и супертипот и квотите ама еве сега гледам се вратиле пак во нормала и нудат страшно добри коеф.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Го чекам Гетеборг да дај гол, дават гол и судијата го поништи, а и самиот не знај зошто. Свирна офсајд послед изведен корнер. Понерегуларно нешто немам видено, мамицата нивна.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јас не знам што да мислам за овој меч. Азаренка игра ненормална дефанзива, Серена нема сила за долги поени, може да ја избудали. Јас ќе пробам нешто во живо, да видам како ќе се движат настаните.
џабе е живо кај жените, ја гледаш не може да стои во втор сет и го губи, у трет сет ја добива лагано 6-3.. така беше со цветето

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
џабе е живо кај жените, ја гледаш не може да стои во втор сет и го губи, у трет сет ја добива лагано 6-3.. така беше со цветето
Те молам, значи ТЕ МОЛАМ, не ми помагај со кладењето на женски тенис. Не ме советувај, не ми коментирај. Веројатноста да ми кажеш нешто што ќе ми помогне оди во минус, само ќе ме изнервираш со некоја глупост, после треба да те псујам.

ОК?

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Те молам, значи ТЕ МОЛАМ, не ми помагај со кладењето на женски тенис. Не ме советувај, не ми коментирај. Веројатноста да ми кажеш нешто што ќе ми помогне оди во минус, само ќе ме изнервираш со некоја глупост, после треба да те псујам.

ОК?
ne ti pomagam, tuku ti iznesuvam fakt deka gledanjeto vo zivo nema mnogu da ti pomogne vo konecniot rezultat kaj foking zenite

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
ne ti pomagam, tuku ti iznesuvam fakt deka gledanjeto vo zivo nema mnogu da ti pomogne vo konecniot rezultat kaj foking zenite
Тоа е за тебе така затоа што ти имаш изгледано околу 10 натпревари женски тенис, знаеш 5 тенисерки и се обидуваш да продаваш мадиња за бубрези.

Значи, заобиколи ме со коментарите за женски тенис, може?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Тоа е за тебе така затоа што ти имаш изгледано околу 10 натпревари женски тенис, знаеш 5 тенисерки и се обидуваш да продаваш мадиња за бубрези.

Значи, заобиколи ме со коментарите за женски тенис, може?
нормално дека знам 300+ тенисерки, не сум вчерашен коцкар, меѓутоа искусно ги одбегнувам у кладење пошто не знаеш која кога има добиено, кога и раскинал дечкото па ја удрило шлог, па децата ги мисли што ќе јадат вечер, има у мисли како да и врати на пријателката која претходната вечер и искоментирала колку лоша и е фризурата и ред други женски работи..

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
нормално дека знам 300+ тенисерки, не сум вчерашен коцкар, меѓутоа искусно ги одбегнувам у кладење пошто не знаеш која кога има добиено, кога и раскинал дечкото па ја удрило шлог, па децата ги мисли што ќе јадат вечер, има у мисли како да и врати на пријателката која претходната вечер и искоментирала колку лоша и е фризурата и ред други женски работи..
ОК, ме боли курот за сето ова сега што го напиша. Не сакаш да се кладиш на женски тенис, кој те тера? Искусно избегнувај ги до мила воља. Побарав совет од тебе дали да се кладам на нив? Очигледно не.

Откачи ми се сега со глупостите, не сум расположен.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
ОК, ме боли курот за сето ова сега што го напиша. Не сакаш да се кладиш на женски тенис, кој те тера? Искусно избегнувај ги до мила воља. Побарав совет од тебе дали да се кладам на нив? Очигледно не.

Откачи ми се сега со глупостите, не сум расположен.
ne se nerviraj gubis lepota

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Зошто бе да те псујам? Зошто си го бараш?
pa i da me psues mislis ke smeni toa nesto? samo ke ti olesni..
Автоматски споено мислење:

Brady - Osaka gostin 12,5 over gejmovi 1,90 (Zlatna)

Siguren sum deka Osaka ke se namaci i nema lesno da ja dobie Brady, eden set ako dobie vo 7-5 ili taj brejk tipov e dobiten.. Vredi koeficientot

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
pa i da me psues mislis ke smeni toa nesto? samo ke ti olesni..
Автоматски споено мислење:

Brady - Osaka gostin 12,5 over gejmovi 1,90 (Zlatna)

Siguren sum deka Osaka ke se namaci i nema lesno da ja dobie Brady, eden set ako dobie vo 7-5 ili taj brejk tipov e dobiten.. Vredi koeficientot
Како тоа сигурен си? Ти кажа некој? Да ставам 500е чим си сигурен, ок?

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
1599771183245.png

последните 3 дена, од 34 типови, 11 промашени.
И погодите шо, се на се у загуба сум овие три дена :pos: :pos:

4 типа од тука ми ебаа мамата : Норвешка U21 ,Бушар - Томова , Пекинг т1 2+пп и пред малку Гетеборг ...
Ногу е иритирачки за вложен труд коа немаш плод :)

But fuck , нов ден утре :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom