Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Јас лошо читам или навистина во Копачка добиваш 10 ваучери по 100 денари (без никакви услови) за било која уплата за онлајн кладење?
Да 10 дена секој ден по ред, од коа ќе направеш депозит

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Ај една молба до тие што имате на копачка, дали е кај сите вака максимална уплата 10к проверите? Само напишите сума над 10к и уплата дали ке ви дозволи, нема да ви се уплатат посекако треба 2 пати да кликните уплата па потврди
1599746849754.png

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Евротип е закон бонусот ако го има уште искористете го со време, го вртиш 2 пати над 3 кв и после ги добиваш сите пари како фри бет, ако погодиш со бонусот ти се врајќаат назад на акаунт ако промашиш ги губиш.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Ај една молба до тие што имате на копачка, дали е кај сите вака максимална уплата 10к проверите? Само напишите сума над 10к и уплата дали ке ви дозволи, нема да ви се уплатат посекако треба 2 пати да кликните уплата па потврди
Прегледај го приврзокот 265852
И кај мене дава исто. Си пробал истиот бет повеќе пати да го уплатиш на по 10к?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
30 јули 2014
Мислења
749
Поени од реакции
731
Евротип е закон бонусот ако го има уште искористете го со време, го вртиш 2 пати над 3 кв и после ги добиваш сите пари како фри бет, ако погодиш со бонусот ти се врајќаат назад на акаунт ако промашиш ги губиш.
Фрибето има ли услови или може на сингл да го рокаш пример 1.20 кв.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
HIFK - HJK 0-2 1.90 Kopacka

Првично сакав т1 1+ 1.63 , ама баталив пошо HIFK од промената на менаџерот играт пасивен фудбал со контри, а денес ги чека градско дерби со Хелсинки. Последните 8 дуели 6/8 им се 0-2 гола.
Домашните немат некои проблеми со составот и ќе бидат целосни, додека гостите им фалат неколку првотимци :

HJK's player situation is reasonably good, although there are a few absences. Santeri Väänänen and Matti Peltola will be away for a long time. Miro Tenho continues to train with physiotherapists and gradually begins to return to team training. With Ferhan Hasan, we proceed day by day according to the feelings of the player.
Rasmus Schüller returns to strength but is barely in full play. Markus Halsti is involved in the strength for the game license. Bubacar Djalón's warning account was filled in the last match, so he is sidelined on Thursday.
Lucas Lingman played yesterday on Tuesday in the match of the Finnish U21 national team, which must be taken into account in HJK when considering the line-up on Thursday.
- Luke played 67 minutes in a national match.

Хелсинки на последните 3 дуела во лигата прими само 1 гол, а HIFK на последните 3 дуела не даде гол на два од нив.

Ленс - ПСЖ 0-2 1.97 Спортлајф

Ленс после 5 години ќе игра дома прволигашки фудбал, а ПСЖ ќе биде без 60% од офанзивната моќ ( затоа коеф рипна од 1.20 на 1.70)
Мислам дека тука тешко да видеме повеќе од 2 гола, а коеф е сосема солиден. 1x загуби value оддамна, ем ПСЖ и со овој состав може да тепа со 0:1 пример.

Probable Teams:
Lens:
Leca; Gradit, Badé, Medina; Michelin, Cahuzac, Doucouré, Sylla; Ganago, Kakuta, Banza
Paris Saint-Germain: Bulka; Kurzawa, Kehrer, Kimpembe, Bernat; Herrera, Gueye, Verratti; Sarabia, Kalimuendo, Draxler

Among Tuchel's many headaches is who to select in goal as Navas' understudy Sergio Rico is ineligible, having been signed from Sevilla after the deadline to be registered for the clash initially scheduled for August 29 and delayed to give PSG more time to recover from their European exploits. Marcin Bulka, 20, is likely to be selected for only his second game, having played last season against Metz.
Massadio Haïdara and David Pereira Da Costa are suspended after red cards for the reserves on Saturday. Charles Boli, Cheick Traoré and Seko Fofana are all injured. With so many attackers unavailable, PSG could turn to 18-year-old Arnaud Kalimuendo to lead the line with German international Julian Draxler and Spanish international Pablo Sarabia the favourites to operate on the flanks.

Норкопинг - Остерсунд 1+I&1+II 1.47 Kopacka

Норкопинг како ја беше почнал сезоната делуваше дека ќе се прошета до титулата, ама паднаа во форма и имат само 1 победа од последните 5 натпревари. Менаџерот им е под голем притисок да направи победа за да не лета од работа. Причината за лошата форма е лошата одбрана, додека нападот е си ја врши работата ( 4/5 им се ГГ и 4/5 им се 3+ од последните 5 во лигата).
Остерсунд е подефанзивна екипа шо е у форма, 4 победи од последните 5 натпревари во лигата со само 2 примени гола.
Меѓусебните им се со голови : 4/5 се 3+ , 3/5 се ГГ. Последните 5 во Норкопинг се : 3:0 , 4:2 , 0:2, 3:3 и 4:0.

Гетеборг - Хамарби 1 2.80 , 1x 1.51 Копачка

Тука чисто одам поради промената на менаџерот кај Гетеборг, плус фактот дека досеа беа несреќни, па голем дел од натпреварите им завршуваа нерешено.
И двете екипи ќе имат изостаноци, кај Хамарби ќе се 4 првотимци ( 3 дефанзивци).
Кај Гетеборг ќе фали само еден првотимец од средниот ред , ама тоа не им е проблем, практички 70% од екипата се везни играчи. https://www.rezultati.com/tim/ifk-goteborg/UovQtopk/momcad/
Хамабри има само една победа во Гетеборг во последните 5 години и тоа со гол во 91ва минута.
2.80 е доволно за ризик, 1x ко посигурен бет.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Фрибето има ли услови или може на сингл да го рокаш пример 1.20 кв.
Нема како сакаш си го играш

И кај мене дава исто. Си пробал истиот бет повеќе пати да го уплатиш на по 10к?

Да може, сепак добри се (y) Само за исплата се малце бавни...

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Ае добро утро, денес имам осет за добар профит ( можда оти не сум спан >24 саата, but who knows :D )

Hanfmann -Lajovic 1 1,7 Спортлајф , https://www.rezultati.com/utakmica/hOYDXnLI/#omjer;3
Тотална спротивност на форма. Тотална. Ханфман веќе врза добри 3 победи во Кицбухел ( Монтеиро, Гулбис и Бублик) , зема титула во Тоди(земја) пред месец дена , 9/11 победи на земја на официјални турнири.
Лајович е скроз обратно, 8 порази на турнири и егзибициски , 2/10 победи на земја од лани.

Hurkacz - Marterer over 9,5 прв сет 1.65 Спортлајф , Мартерер е во серија од 4 дуела со over 9,5 и е 5/7 ова лето , всушност во Кицбухел е 5/7 со над 9,5 гејма во вкупните одиграни сетови во трите досегашни дуели. Хуркач е 2/3 ова лето со over 9,5 на земја и исто така е 5/7 во вкупните сетови одиграни на земја ова лето. Коеф е таман, marathonbet дава 1.50 за истиот тип.

Офнер - Шварцман , Офнер over 7,5 гејма Копачка 1.73 , Шварцман после тоталниот колапс против Нори во Њу Јорк изгледаше ко тип шо размислува зашо игра тенис. Му ебам кепецо глуп. Офнер е висок 191 цм , Шварцман е 1.70. Офнер ова лето одигра 6 дуела на земја сите до еден беа над дадената граница за гејмови. Вчера со Албот беше 6:7 6:4 7:6. Мислам дека шансите за тајбрејк се добри тука земано во предвид тоа што самодовербата на Диего е нарушена( поразот од Нори 2:3 од 2:0 предност), фактот дека Ролан Гарос е за 10 дена (сигурно тоа ќе е приоритет на Шварцман наместо Кицбухел) и фактот дека Офнер на последните 6 дуели, на 5 од нив имаше барем еден тај брејк ( освен оној со Росол кај шо имаше 7:5 и 5:7).

Хергоц - Паолини -3.5 1.65 Евротип , Паолини ова лето има 2 победи од 6 дуели, на земја против Касаткина ( тенисерка моментално у ногу лоша форма,посебно психички) и Вогел вчера, тенисерка со 5 порази од 5 дуели ова лето.Така да двете победи на Паолини немат некоја голема тежина. Вчера дозволи 14 брејк шанси на Вогел од кои шо оваа искористи само 5.
Херцог исто не може да се пофали со некоја добра форма 2 пораза и 1 победа , загуби во Палермо од Кочарието и во Прага од Халеп, но и зеде сет со 1:6. Вчера лесно победи една локална турска тенисерка со 6:2 6:3. Мислам дека Хергоц ако можеше да и земе сет на Халеп со 6:1 , ќе може да искористи брејк можности кои Паолини најверојатно ќе и го овозможи.

Кузнетсова - Бушар 2 1.86 Копачка , вчера коеф беше 1.61 за Бушар, сеа е 1.86. Не ја знам причината.. Ова ќе биде прв дуел на Кузнетсова од Фебруар , додека Бушар веќе одигра 6 дуели ( 4-2 ) сите на земја. Вчера беше ептен агресивна против Томова, која за жал залутала во тенискиот свет ( факто дека ваа е 133та тенисерка кажува ногу за WTA ). Русинката веќе има 3 победи на Инста кралицата , ама последната е пред три години, а другите две се од 2014та. Сега е друга приказна. Бушар мислам дека е во подобра форма , физичка и натпреварувачка и освен ако не исклуче мозочето на периоди во мечот, мислам дкеа ќе го добие.

Beijing Gouan - Tianjin Teda t1 2+ pp 2.78 , t1 1+I&1+II 1.58 Kopacka , најдобриот напад против најлошата одбрана. Коеф за 3+ е 1.25 , домашните се фаворити со 1.20 коеф. Коеф за голови одсабајле е во стабилен пад, али овој тип иде со резерва, барем дека не се објават составите. Ако домашните идат со странците ко шо е најавено мислам дека тука ќе има голеада.
5/7 и погодите која ја исфорсира.. Нормално т1 2+ пп на кинезите заради коеф...

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
@Stefan-kobe @Vladimir1984 мислење за Серена-Азаренка? Мене ми изгледа Серена мотивирана да иде до крај овде, против Пиронкова вториот и третиот сет се дереше на секој битен поен, загуби сет у тој меч ама мора да се признае дека Пиронкова играше страшно у првиот сет. Азаренка е у добра форма ама прашање е дали тоа нешто може да смени, 18-4 мислам дека е у меѓусебните. Вака на прв поглед резултатот против Мертенс делува застрашувачки, ама ако се погледне статистиката и не е нешто многу убедлива, 65% освоени поени на прв и 50% на втор сервис за Азаренка, што за така убедлив резултат и не се високи бројки, што дава до знаење дека уствари Мертенс одигра доста лош меч па одтаму и конечниот резултат беше таков. Влечат овие 2.15 на Серена.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јас лошо читам или навистина во Копачка добиваш 10 ваучери по 100 денари (без никакви услови) за било која уплата за онлајн кладење?
Toчно е ова, меѓутоа ти викаат мораш денес да ги изиграш тие 100 денари за утре да добиеш други, и само важат за онлине игра.. Јас на пример кога ми даваат дневно одма идам у живо играм мизерен коефициент колку да ги 'oслободам' и после си фурам комбо.. Јас ставив точно илјадарка и сеуште играм со нивни пари,ми стои нечепната :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
@Stefan-kobe @Vladimir1984 мислење за Серена-Азаренка? Мене ми изгледа Серена мотивирана да иде до крај овде, против Пиронкова вториот и третиот сет се дереше на секој битен поен, загуби сет у тој меч ама мора да се признае дека Пиронкова играше страшно у првиот сет. Азаренка е у добра форма ама прашање е дали тоа нешто може да смени, 18-4 мислам дека е у меѓусебните. Вака на прв поглед резултатот против Мертенс делува застрашувачки, ама ако се погледне статистиката и не е нешто многу убедлива, 65% освоени поени на прв и 50% на втор сервис за Азаренка, што за така убедлив резултат и не се високи бројки, што дава до знаење дека уствари Мертенс одигра доста лош меч па одтаму и конечниот резултат беше таков. Влечат овие 2.15 на Серена.

Абе види Серена е доста лоша на ритерн, ама има некоја желба и тоа огромна, па тоа е страшно. Кога е во дефанзива и покрај тоа што касни се бори како лав и копа како да е Радванска, нешто што не е својствено за неа пошо е изразит офанзивец. Од друга страна сервира страшно и тука има голема предност. Не знам, јас на Серена би играл овде, има огромна предност и надмоќ во меѓусебните, сервис далеку подобар...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ајде, нова НФЛ сезона, што значи..најтешка сезона за кладење пошто за прв пат (после долго време?) немаше пред-сезона што значи..ова ќе биде малце зезнато за кладење...

Ама да се испоштува

Канзас Сити - Хјустон Прво полувреме 1 со 4.5 хендикеп 1.85

Канзас се актуелните шампиони и тимот дефинитивно и годинава е еден од фаворитите за титула. На рака на едно дете што изгубило пар прсти се бројат конкурентите на Канзас во АФЦ.

Од друга страна, Хјустон некако изгледа како да зема чекор назад, барем базирано на потезите од предсезоната.
Првичните предвидувања велат дека Хјустон годинава дефинитивно тешко би стигнале до резултатите од лани.

Последен пат кога ги видовме овие екипи:

Канзас - станаа шампиони

Хјустон - изгубија во плеј-офот од Канзас 20 разлика.......откако прокоцкаа 0-24 водство. После тој момент, мечот до крај беше: 51-7 за Канзас.
Со оглед на тоа што ова е истиот тим на Канзас од тогаш, а овој тим на Хјустон би требало да е малку послаб...верувам дека психички малце ќе бидат заглавени на старт.

Ќе биде ептен лошо за кокцање НФЛ сезонава, барем 5-6 кола ќе треба да поминат за да се види кој до каде е...ама ајде, да се испоштува стартот на сезоната

:vozbud:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436

Јас не знам што да мислам за овој меч. Азаренка игра ненормална дефанзива, Серена нема сила за долги поени, може да ја избудали. Јас ќе пробам нешто во живо, да видам како ќе се движат настаните.

Kajgana Shop

На врв Bottom