Фан Клуб: Интер

Па мислам дека најлогично би било лев бек да се планира за лев бек.

Едино ако не планираат голман играч да е, ама еве ќе видиме, стварно ме замисли со прашањево.
Лев штопер за ротација мејби?
Коларов е топ играч и се тоа, ама за стартер како лев крилен бек некако ми е... сепак со Јанг заедно имаат над 70 години...
Очекував некој помлад/ у прајм играч по левата страна за стартер...

Таман си е дармиан према амбициите на интер за нареднава сезона.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Smeski, Darmijan be, boze gospode, abe slep da si nema ovoj da gi zemes, od tolku centralni bekovi sto kje dremat na klupa za zamena ima so lopata da gi rinesh, ovie za crepov se fatile. Strasno.

Си пушта агентот на Дармијан патки за да се слушне дека постои играчот, може Милан ќе се излаже ќе го купи па ќе паѓаат хехенца како не заебале...

Си пушта агентот на Дармијан патки за да се слушне дека постои играчот, може Милан ќе се излаже ќе го купи па ќе паѓаат хехенца како не заебале...
Многу ми се интересни што мислат дека Тонали не одјебал ради љубовта голема према Милан.
Живеат миланезите у некој имагинарен свет у кој уште е пресудна љубовта кон клубот,а не парите и моќта.
Нејќам да им влагам у нивни фан клуб,многу се нафурани,мада пак нешто помалку од летото коа се избламираа со хехенца од типот - некој Бонучи,некој Шкринар :icon_lol:

Многу ми се интересни што мислат дека Тонали не одјебал ради љубовта голема према Милан.
Живеат миланезите у некој имагинарен свет у кој уште е пресудна љубовта кон клубот,а не парите и моќта.
Нејќам да им влагам у нивни фан клуб,многу се нафурани,мада пак нешто помалку од летото коа се избламираа со хехенца од типот - некој Бонучи,некој Шкринар :icon_lol:
Тоа само детиште некое со IQ ко оној Владимир може да го помисли. Факт е дека Интер се откажа за тие да го направат трансферот на летото. Секој фудбалер денес би го одбрал Интер пред Милан.

Не викам дека Тонали е слаб, туку дека ние денеска го претставивме Хакими и кур ме боли за некој што секако ќе грееше клупа кај нас во следни 2-3 сезони.

spored romano inter se resile da go zadrzat naingolan, odnosno da ne go vrakaat vo kaljari. :toe:
starteri broz, vidal, barela, klupa eriksen, naingolan, sensi.
Ne e loso, voopsto ne e loso.

Neka batali konte so kantefci i ndombelofci za koi nema garant deka ke gi zeme, neka ne rizikuva bolje so prodazbata na brozovic, sredinata momentalno e top, do dusa vidal ne e dojden ali valja ke doe. :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom